offline elwirowaania majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Franekkk praktykant |
Myślę, że powinnaś(?) się popytać fachowców, typu http://www.krysta.com.pl/, gdzie specjalista przyjdzie, zobaczy u ciebie co i jak w ten sposób oceni jaką automatykę dla ciebie dobrać. No i warto korzystac z uslug jednej firmy, bo oferują też na ogół serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. |
| |
Reklamy Google | |
offline groszka doświadczony
|
|
| |
Gość: antinka praktykant |
ja to kupowałam zestawy produktów jednego producenta, uważam, że tak jest najlepiej, najpewniej, produkty zamawiałam u http://e-automatydobram.pl/ |
| |
offline raf-zel doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline elwirowaania majster
|
Dziękuję wszystkim za pomoc. Właśnie przejrzałam sobie różne oferty i podzwoniłam trochę. Popytałam też znajomych, któ®zy mają różne siłowniki w swoich bramach. Polecono mi właśnie zwracać uwagę na specyfikację siłownika oraz ogólną solidność wykonania. Sporo osób mi właśnie raf-zel zarekomendowało automatykę BFT, jako taką z lepeszej półki. Myślisz, że to dobry wybór będzie? |
| |
offline zawadowski kierownik
|
|
| |
offline Sylwiap1 majster
|
Instalacje alarmowe i systemy monitoringu ABAKS SYSTEM to
najlepszy sposób ochrony nieruchomości przed włamaniem i
napadem. |
| |
Gość: Karolino99 praktykant |
Potwierdzam to, że nie warto kupować napędu no-name. Same kłopoty. My z mężem tak właśnie zrobiliśmy i teraz mamy problem, bo po dwóch latach praktycznie trzeba wymieniać, więc to dodatkowy koszt. Jakbyśmy wiedzieli to od razu byśmy zapłacili trochę więcej za markowy napęd i na pewno nie mielibyśmy tego typu problemów |
| |
Gość: Irek020 praktykant |
Siłownik do bramy zdecydowanie powinien być dobrej jakości. Na pewno trzeba przy zakupie pamiętać o sprawdzeniu do jakiej wagi nadaje się dany siłownik. |
|
Siłownik do bramy garażowej
«
Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów
Ostatnio na forum
- Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż Liczba postów: 218 Grupa: Ekspert int... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta zabezpieczeń holograficznych lub....
- monitoring posesji Liczba postów: 63 Grupa: Ekspert int... Macie sporo racji. Warto dmuchać na zimne.
- Nowe umiejętności Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int...
- Praca zespołowa Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
- Ogrzewanie mieszkania Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert int...