Jestem ciekawa, bo ja prawie wyłącznie z internetu i od znajomych, nawet myślę sobie, żeby stworzyć stronkę o urządzaniu własnego domu/mieszkania! To takie wciągające, no a z tego co piszą tutaj stworzenie stronki to bułka z masłem. :) Chodzi mi o taką z kategoriami w stylu "kuchnia w stylu orientalny", "sypialnia vintage" i wszystko inne co jest teraz trendy. Dobry pomysł Waszym zdaniem?
offline Pistacja90 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline buchu fachowiec
|
|
| |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
offline Kociol.net inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Farby Kabe doświadczony
|
Najlepiej inspiracji szukać na blogach, serwisach społecznościowych lub w magazynach branżowych.Dobrym rozwiązaniem sa również programy do projektowania wnętrz np. takie jak ten dostęny pod adresem http://www.farbykabe.pl/program,kolory.html, gdzie możemy sprawdzić jak będą się komponować ze sobą kolory ścian. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline buchu fachowiec
|
hehe takie zamkniete kolo :D klient chce rozwiazanie wiec projektant mu je projektuje, pozniej to trafia do salonu i kazdy moze takie kupic. wiec najwiecej ma do powiedzenia projektant bo z najwieksza iloscia klintow sie spotyka i ma tysiace roznych pomyslow. w kreowaniu trendow meblarskich dobre sa bydgoskie meble |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline malina inżynier
|
Ja inspiracje czerpię przede wszystkim z internetu, prasę
wnętrzarską śledzę rzadziej. Zaglądam na kilka blogów
i portali wnętrzarskich, ale ciekawe pomysły poddają
również sami producenci różnorodnego wyposażenia
wnętrz. Gdy urządzałam salon i szukałam oświetlenia