Sklep internetowy

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

29 kwietnia 2013, 11:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Dziękuje za polecenie tego sklepu. Mają naprawdę świetne produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2013, 13:09

Co racja to racja. Jeżeli chodzi o ehak, to naprawdę można tam znaleźć bardzo fajne produkty,.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2013, 11:23

Tak tylko nie typowo budowlane, lecz raczej przeznaczone do dźwigów jak zawiesia etc.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2013, 11:17

Warto wiedzieć. Akurat potrzebuje podobnych materiałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2013, 12:30

Za dużo gadacie o sklepie bez konkretów. Jakieś przykładowe ceny?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2013, 12:01

Komuś się chyba za dużo razy wyslało. W rzeczy samej jednak muszę się zgodzić z tym napisanym 6x postem.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2013, 12:12

Ja też. Generalnie uważam, że sklep ehak24.pl to naprawdę bardzo dobry wybór:).

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2013, 10:51

Też tak sądzę. Sam miałem okazje korzystać z tego sklepu i muszę przyznać, że naprawdę przypadł mi on do gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2013, 10:51

Też tak sądzę. Sam miałem okazje korzystać z tego sklepu i muszę przyznać, że naprawdę przypadł mi on do gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2013, 10:08

Również korzystałem z tego sklepu. Muszę przyznać, żę jestem zadowolony:).

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19593 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 280

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >