Witam Forumowiczów. Potrzebny mi jest własnie taki namiar. Mam zamiar u siebie w domu zrobić taką balustradę. Początkowo chciałem zespawać, ale stwierdziłem że to koszt duży i do tego sporo roboty i kłopotliwy montaż. Może być też stacjonarny sklep, ale w okolicach Warszawy
offline geruu inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Staszek praktykant |
Zapytaj w BTH Import Stal bo mają w swojej ofercie akcessoria do balustrada,rury itp.Ale dobrze było znać średnicę rurek jakie chcesz zastosować i wymiary jeśli chcesz zamawiać wssystko.My przed zakupem elementów robiliśmy rysunek wymiary,by wiedzieć ile czego trzeba kupić |
| |
Reklamy Google | |
offline boxon fachowiec
|
MG Stal, zdecydowanie. Jak chcesz sobie złożyć samodzielnie balustrady albo ci brakuje czegoś to jest spoko rozwiązanie. Plusem jest duży wybór tego, czego nie ma w marketach. No i mam takie wrażenie, a mówię to z doświadczenia, że jest lepsza jakość tego wyposażenia, co się od razu na montaż i użytkowanie przekłada. |
| |
Gość: paulina44 praktykant |
zastanawiam się wlasnie teraz nad tego typu rozwiązaniem, tego typu balustrady są bardzo nowoczesne. Bardzo ładnie prezentują się te z szybą. Nie wem tylko czy faktycznie tak łatwo zamontować je samodzielnie... Mąż na razie rozgląda się za odpowiednim sklepem, znalazł taki z polecenia kolegi z pracy ktory juz cos takiego montował http://z-nierdzewki.pl/elementy-do-balustrad< /a> |
| |
Gość: bontikson praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mortimer praktykant |
|
| |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
offline Kilim doświadczony
|
Szczerze polecam elementy balustrad ze stali nierdzewnej firmy gigastal.pl - zamawiałam od nich wszystko co potrzebne do balustrad zarówno balkonowych jak i takich do schodów. |
| |
Gość: mala73 praktykant |
Elementy do balustrad nierdzewnych znajdziecie tez w https://sklep.hart-metale.pl/index.php?route= product/category&path=84 , mają bardzo atrakcyjne ceny i duży wybór produktów, zachęcam :) |
| |
offline derek85 majster
|
Bardzo ładne balustrad - pałacowe ma w swoje ofercie firma www.balustrady-skrzypinski.pl. |
|