offline Szymon19 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline edyta24 doświadczony
|
|
| |
offline katalyna doświadczony
|
|
| |
offline waku majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Kamilameble.pl dnia: 4 maja 2015, 15:09 | |
| |
offline jamajka fachowiec
|
W sumie na takim fotelu nigdy jeszcze nie miałem okazji pracować więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Za to jestem zdania, że przede wszystkim fotel obrotowy powinien być tak dobrany, że właśnie będziemy w nim czuli się bardzo komfortowo. |
|
Skórzany, bujany fotel
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
- Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
- Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
- Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...