Słuchawki bezprzewodowe

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

26 grudnia 2019, 19:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Na pewno znajdziesz coś fajnego na stronie: https://www.oleole.pl/sluchawki,_Sennheiser.b html. Są tutaj różne rodzaje słuchawek w dobrych cenach i to dobrej firmy. Wybór jest na tyle duży, że każdy znajdzie tutaj coś co będzie odpowiadało jego oczekiwaniom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2020, 21:43

Na ali sa tanie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2020, 15:58

Wczoraj zamówiłem Sennheiser HD 4.40 BT, ciekaw jestem jaka będzie ich jakość w stosunku do ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2020, 19:25

Obczaj Tronsmarta na polskim geekbuying, prima sort jakość i nie za miliony monet

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2020, 12:23

Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam słuchać muzyki. Jednak mam wrażliwy słuch i bardzo denerwuje mnie nieczysty brzmienie. Dlatego muzyki muszę słuchać na słuchawkach dobrej jakości. To one zapewniają pełnię dźwięku u jego dobrą jakość. Szukając takich słuchawek prześledziłam kilka stron w sieci i tutaj http://bangolufsen.pl/ znalazłam ich spory wybór. Takie sprzęt będzie cieszył lata a ja będę cieszyć się jakością muzyki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2021, 21:47

Ja mam słuchawki polskiej marki Audictus model Adrenaline, mega są . Dla biegaczy ale i do codziennego użytku, nie wypadają z uszu, super jakość dźwięku, polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2021, 16:02

Przeczytaj recenzje i wybierz najlepsze

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2021, 06:50

Bardzo fajny model w swojej ofercie ma Philips. Chodzi mi o słuchawki TAPH805BK - dobrze leżą na głowie, nie są ciężkie, długo działają na jednym łądowaniu no i do tego mają ANC dzięki któremu przyjemniej się słucha muzyki poza domem.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2021, 09:32

Sam zastanawiam się nad zakupem takich słuchawek, mam dość wciąż plątających się i psujących kabli.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2021, 17:12

to kup sobie Audictus Adrenaline, klasa słuchawki. Zapomnisz o placzacych się kablach, nie wypadaja z uszu podczas biegania nawet. Zadowolona jestem bardzo z zakupu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pozycjonowanie stron Liczba postów: 27 Grupa: Pasje forum... Pozycjonowanie to proces, który przynosi najlepsze efekty w dłuższej perspektywie. Regularna optymalizacja i analiza wyników pozwala utrzymać wysoką pozycję w w...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 396 Grupa: Pasje forum... Piękny uśmiech może znacząco wpłynąć na naszą pewność siebie w kontaktach z innymi. Najlepsza pasta wybielająca to prosty sposób na poprawę wyglądu zębów, co z....
  • Serwis Laptopów Liczba postów: 57 Grupa: Pasje forum... Jaki laptop do pracy warto wybrać w 2025 roku? Jeśli jesteś na etapie wyboru sprzętu, koniecznie odwiedź https://www.wybieramlaptopa.pl/ranking-l aptopow-netbook...
  • Fajny blog modowy Liczba postów: 30 Grupa: Pasje forum... Cześć wszystkim. Jakiś czas temu natknęłam się na fajne miejsce, gdzie można wyszukać dużo ciekawych informacji odnoszących się kobiecych spraw. Mianowicie chod...
  • Prezenty walentynkowe Liczba postów: 176 Grupa: Pasje forum... a ja na walentynki planuję wynajem samochodu, tego luksusowego, wymarzonego, myślę że to świetny darek dla obojga, mnóstwo przyjemności, jak zawsze korzystam z....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19450 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 134

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >