![]() Gość: Wolański praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kazikdobry fachowiec
![]() |
Ja mam słuchawki bezprzewodowe - najlepszy gadżet w jaki
zainwestowałem. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() daniel45 inżynier
![]() |
U mnie też super sprawdzają się słuchawki bezprzewodowe. Kupiłem akurat od https://topbuy.eu/pl/menu/sluchawki-bezprzewo dowe-ferrari-6072. Bardzo dobra jakość dźwięku, cena również atrakcyjna! |
| |
offline ![]() peres inżynier
![]() |
Również jestem przekonany do takich słuchawek. Ja posiadam dodatkowo słuchawki przewodowe z mikrofonem co jest dużym udogodnieniem gdyż możemy od razu odebrać połączenie lub rozmawiać w wygodny sposób bez używania rąk. |
| |
![]() Gość: hr18 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: bernadettefe16 praktykant |
|
| |
![]() Gość: williamzp5 praktykant |
|
| |
![]() Gość: harveydx11 praktykant |
|
| |
![]() Gość: olliemn7 praktykant |
|
| |
![]() Gość: berniceek18 praktykant |
|
|
Słuchawki bezprzewodowe
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- prezent dla dziecka Liczba postów: 91 Grupa: Pasje forum... W sklepie Globy znajdziesz ogromny wybór wysokiej jakości i ciekawych zabawek dla dzieci w każdym wieku. Ceny są mile zaskakujące, a obsługa zawsze chętnie poma...
- Mazury! Liczba postów: 20 Grupa: Pasje forum... Jednym z moich marzeń jest spędzenie urlopu w apartamencie w Zakopanem z widokiem na Tatry. Nie ukrywam, że cenię sobie komfort i dobre wyposażenie, ale zastana...
- Najlepsze platformy handlowe dla początkujących Liczba postów: 10 Grupa: Pasje forum... Nie jestem zainteresowany handlem, ponieważ znalazłem inny sposób na zarabianie pieniędzy. Najczęściej gram na platformie https://mostbet.net.pl/, gdzie jest wi...
- studio tatuażu Liczba postów: 27 Grupa: Pasje forum... Tatuaże mandala to coś więcej niż tylko ozdoba – to symbol harmonii, energii i duchowego rozwoju. Te misternie zaprojektowane wzory inspirowane starożytną sztuk...
- CNC - automatyka przemysłowa ;) Liczba postów: 413 Grupa: Pasje forum... Co do kwestii wyboru odpowiedniego wyposażenia dla przemysłu, warto pomyśleć o zastosowaniu wytrzymałych i precyzyjnie wykonanych włazów i pokryw rewizyjnych od...