Ja sie staram chronić jak mogę. Mam np. maski antysmogowe. Do tego w mieszkaniu zamontowaliśmy ramki fakro ze specjalnym filtrem, który chroni przed dostawaniem się tego smrodu do wnętrza mieszkania. Jakoś dajemy radę, ważne, że w domu można normalnie oddychać.
offline benq inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mwp.biz.pl praktykant
|
Smog to problem praktycznie każdego większego miasta w naszym kraju, szczególnie kiedy nie ma silnego wiatru, a temperatury są bardzo niskie. Dlatego warto zadbać również o wyposażenie swojego domu bądź mieszkania w odpowiedni oczyszczacz powietrza, który nie tylko ułatwi życie alergikom ale również zmniejszy ilość infekcji czy też poprawi samopoczucie. Zapraszamy również do odwiedzin naszego sklepu https://www.mwp.biz.pl/ w którym będą mogli Państwo również znaleźć szeroki wybór modeli oczyszczaczy i jednocześnie liczyć na pomoc naszej obsługi. |
| |
Reklamy Google | |
offline mario8 inżynier
|
|
| |
Gość: Mariolka praktykant |
Byłam ostatnio na koncercie w Krakowie i faktycznie stan powietrza pozostawia wiele dp życzenia. Podobnie jak i stan powietrza w Warszawie. Ilez mozna sie tak truc?! Chyba faktycznie trzeba zaczac dzialac i przestac czekac na cud. W tym tygodniu zamawiam te ramki fakro do okien, bo zdrowie jest najważniejsze! |
| |
offline benq inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Body praktykant |
To prawda. Jakość powietrza w małych miasteczkach nie jest dobra. Wystarczy wyjechać 30 km za Kraków żeby przekonać się że powietrze np w Słomnikach jest aż siwe a smród okropny. Ludzie nadal palą tym co im w ręce wpadnie albo najtańszym węglem. Trzeba sie jakoś przed tym bronić i najlepszym pomysłem jest założenie ramek Fakro. |
|