Sofa idealnie dopasowana do wnętrza

« Powrót do artykułu: Sofa idealnie dopasowana do wnętrza | « Powrót do grupy: Wnętrza

20 sierpnia 2016, 07:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo ładna! Ale dla mnie - mąż, dwójka dzieci mało praktyczna i za mała. My wybieraliśmy ostatnio dużo większy narożnik i materiał na obicie wybrany z Fargotexu z linii Magic Home, bo super łatwo schodzą z niego plamy wszelkiego rodzaju.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2016, 16:07

Witam,
Ja w swoim salonie tapicerskim od niedawna zacząłem sam polecać te tkaniny i co raz więcej osób do tego przekonuję. Te tkaniny to jedne z najlepszych z jakimi pracowałem.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2016, 15:02

Moim zdaniem nie warto ograniczać się od jednej sofy czy jednego sklepu,a poszukać bardziej w kilku,tak abyśmy mieli szeroki wybór oraz rozeznanie. Sofa to ciekawa opcja do mniejszych pomieszczeń,do większych salonów polecam narożniki.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2016, 12:42

http://hurtownia-akces.pl/174-akcesoria tutaj znajdziesz wszystko co dusza zapragnie. Ja zamawiam u nich wiele produktów. Bardzo sprawny kontakt z obsługą i dobrej jakości produkty. Masz problem ze swoją kanapą, narożnikiem. Szukasz elementów do jego naprawy, na pewno dobrze doradzą

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2016, 09:30

Może któraś sofa z naszej kolekcji przypadnie Ci do gustu, warto sprawdzić
http://www.quadre.pl/rozkladane,c93.html
niebanalna kolorystyka i wysoka jakość wykonania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 176

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >