Solidna firma budowlana

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

6 lipca 2009, 10:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam.
Ja mogę gorąco polecić firmę p. Józefa Szewczyka. Prowadzi prace ogólnobudowlane jak i wykończeniowe. Działa na rynku warszawskim (okolice) od blisko 15 lat. Postawił w tym czasie wiele domów jedno i wielorodzinnych (w tym u mnie i znajomych). Jest dokładny, termonowy i służy fachową poradą. Jak trzeba wyręcza inwestora w zaopatrzeniu budowy. tel kontaktowy: 606 432 661

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2017, 11:58

Szkoda, że nie ma więcej namiarów, bo ciężko o solidną firmę... My chcieliśmy budować z firmą Espiro Property, którą nam bardzo polecali znajomi, ale niestety nie zgrały nam się terminy :( Jestem załamany, bo chciałem budować ze sprawdzoną firmą, co do której nie będę miał wątpliwości... Budowa domu jednorodzinnego to w końcu poważny temat. A mnie się jak na złość bardzo spieszy :( Ktoś może podzieli się namiarem na firmę, która u niego budowała i może ręczyć za jej solidność?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2017, 09:31

Pierwsze co warto zrobić to oczywiście wybrać odpowiednią i w pełni profesjonalna firmę budowlaną która zajmie się wykończeniem domu "pod klucz", atak się składa że akurat tutaj możemy pomóc, mamy niezbędne doświadczenie w tej kwestii.

www.My-house.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2017, 15:14

Hej! Od siebie mogę z pełną odpowiedzialnością dodać namiar na firmę DMD Budownictwo, która budowała nasz dom. Była to budowa pod klucz. Firma działa w Wawie i okolicach, nasza budowa była akurat w okolicach Izabelina. Jesteśmy już po zakończeniu prac - budowa zamknięta w 2016 roku. Prace budowlane szły bez komplikacji, zgodnie z planem i ustalonym harmonogramem. Nie było najmniejszych posunięć, firmy nie trzeba było "pilnować", wszelkie zadania realizowane były "jak w zegarku". Dużą pomocą było też wsparcie, jeśli idzie o wybór poszczególnych materiałów budowlanych, my się na tym za bardzo nie znamy, panowie z DMD okazali się tutaj niezwykle pomocni ze swoją wiedzą i doświadczeniem. Ze strony firmy opiekowali się naszą budową pani Ola i pan Tomek - świetny duet, zaprawiony w boju, bardzo pomocny i zawsze do dyspozycji :) M.in. dzięki ich zaangażowaniu i profesjonalizmowi budowę wspominamy naprawdę bardzo dobrze - jeśli ktoś szuka fachowej firmy, to bez obaw mogę polecić :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2017, 14:36

Akurat z zakresu budowy domów energooszczędnych, pasywnych jak i murowanych możesz zerknąć również na AskorpDomy.pl w razie pytań chętnie odpowiemy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2017, 16:17

Akurat w temacie jakim są domy energooszczędne warszawa najlepszym wykonawcą, jakiego znam, jest przywołana tutaj firma Espiro Property. To świetni fachowcy i nie dziwię się wcale, że są oblegani, bo o tak dobrą ekipę jest naprawdę ciężko. Budowali także u nas i u naszych przyjaciół, więc wiem z autopsji :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2017, 14:01

Jeśli chodzi o domy kanadyjskie katowice, to polecam gorąco http://www.ibudhaus.pl. Panowie mają naprawdę ogromną wiedzę na temat swojej pracy, tak od strony projektowej jak i wykonawczej. biorąc pod uwagę sytuację na rynku w ostatnich latach, takich fachowców ze świecą w ręku szukać.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2017, 16:20

Mogę polecić FACHMANA z Rzeszowa ( w Mielcu i Dębicy też mają oddziały). Ja z autopsji, budowali mi dom 2 lata temu. Dzięki tej firmie budowlanej udało mi się przetrwać ten ciężki czas naprawdę nieźle. Panowie chętnie doradzają i dzielą się doświadczeniem, a to dla takiego laika jak ja było bardzo ważne. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Co ważne, wywiązują się z terminów. Dysponują fachowcami z każdej dziedziny, dzięki czemu nie trzeba szukać osobno instalatorów czy płytkarzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2017, 07:08

Jeżeli chodzi o wybór firmy budowlanej, to faktycznie powinniśmy wziąć od uwagę kilka czynników które o tym decydują. Pierwszą i najważniejszą sprawą jest terminowość oraz solidność, np jeżeli chodzi o zakres usług elektrycznych zerknijcie na Enegen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2017, 14:08

Ja to się wypowiem w temacie firmy z Katowic http://www.kurpas.com.pl/projektowanie/o-nas , bardzo dobra firma budowlana , wykonali u mnie aranżację wnętrz i jestem bardzo zadowolony. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... With the https://reminiapkmod.in/Remini Pro APK, we can enhance our videos for a more polished, visually appealing look, perfect for compiling and uploading to....
  • Polecam sklep internetowy z materiałami budowlanym... Liczba postów: 77 Grupa: Firmy budow... Szukając dobrej jakości wyposażenia do ogrodu, w tym myjek ciśnieniowych, kosiarek, podkaszarek, sekatorów, pił, czy również artykułów malarskich i narzędzi do....
  • Wykończenia mieszkań Liczba postów: 17 Grupa: Firmy budow... Bardzo ciekawą i atrakcyjną ofertę w tym zakresie znajdziecie zaglądając do sklepu https://www.abcplytki.pl/ Znajdziecie u nich płytki do salonu, łazienki, kuch...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 368 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 298

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >