Witam.
Ja mogę gorąco polecić firmę p. Józefa Szewczyka.
Prowadzi prace ogólnobudowlane jak i wykończeniowe.
Działa na rynku warszawskim (okolice) od blisko 15 lat.
Postawił w tym czasie wiele domów jedno i wielorodzinnych
(w tym u mnie i znajomych). Jest dokładny, termonowy i
służy fachową poradą. Jak trzeba wyręcza inwestora w
zaopatrzeniu budowy. tel kontaktowy: 606 432 661
offline jeer praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tytus33 praktykant |
Szkoda, że nie ma więcej namiarów, bo ciężko o solidną firmę... My chcieliśmy budować z firmą Espiro Property, którą nam bardzo polecali znajomi, ale niestety nie zgrały nam się terminy :( Jestem załamany, bo chciałem budować ze sprawdzoną firmą, co do której nie będę miał wątpliwości... Budowa domu jednorodzinnego to w końcu poważny temat. A mnie się jak na złość bardzo spieszy :( Ktoś może podzieli się namiarem na firmę, która u niego budowała i może ręczyć za jej solidność? |
| |
Reklamy Google | |
offline My-house.com.pl majster
|
|
| |
offline bartolomeo doświadczony
|
Hej! Od siebie mogę z pełną odpowiedzialnością dodać namiar na firmę DMD Budownictwo, która budowała nasz dom. Była to budowa pod klucz. Firma działa w Wawie i okolicach, nasza budowa była akurat w okolicach Izabelina. Jesteśmy już po zakończeniu prac - budowa zamknięta w 2016 roku. Prace budowlane szły bez komplikacji, zgodnie z planem i ustalonym harmonogramem. Nie było najmniejszych posunięć, firmy nie trzeba było "pilnować", wszelkie zadania realizowane były "jak w zegarku". Dużą pomocą było też wsparcie, jeśli idzie o wybór poszczególnych materiałów budowlanych, my się na tym za bardzo nie znamy, panowie z DMD okazali się tutaj niezwykle pomocni ze swoją wiedzą i doświadczeniem. Ze strony firmy opiekowali się naszą budową pani Ola i pan Tomek - świetny duet, zaprawiony w boju, bardzo pomocny i zawsze do dyspozycji :) M.in. dzięki ich zaangażowaniu i profesjonalizmowi budowę wspominamy naprawdę bardzo dobrze - jeśli ktoś szuka fachowej firmy, to bez obaw mogę polecić :) |
| |
offline Askorpdomy.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: marek41 praktykant |
Akurat w temacie jakim są domy energooszczędne warszawa najlepszym wykonawcą, jakiego znam, jest przywołana tutaj firma Espiro Property. To świetni fachowcy i nie dziwię się wcale, że są oblegani, bo o tak dobrą ekipę jest naprawdę ciężko. Budowali także u nas i u naszych przyjaciół, więc wiem z autopsji :) |
| |
offline januszbudowlaniec praktykant
|
Jeśli chodzi o domy kanadyjskie katowice, to polecam gorąco http://www.ibudhaus.pl. Panowie mają naprawdę ogromną wiedzę na temat swojej pracy, tak od strony projektowej jak i wykonawczej. biorąc pod uwagę sytuację na rynku w ostatnich latach, takich fachowców ze świecą w ręku szukać. |
| |
offline joanna6 fachowiec
|
Mogę polecić FACHMANA z Rzeszowa ( w Mielcu i Dębicy też mają oddziały). Ja z autopsji, budowali mi dom 2 lata temu. Dzięki tej firmie budowlanej udało mi się przetrwać ten ciężki czas naprawdę nieźle. Panowie chętnie doradzają i dzielą się doświadczeniem, a to dla takiego laika jak ja było bardzo ważne. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Co ważne, wywiązują się z terminów. Dysponują fachowcami z każdej dziedziny, dzięki czemu nie trzeba szukać osobno instalatorów czy płytkarzy. |
| |
offline Enegen.pl inżynier
|
|
| |
offline jan67 majster
|
|
|