Budowa domu jednorodzinnego to duży projekt, przydałoby się, aby powierzyć ją właśnie fachowcom :) Super, gdy firma jest z polecenia albo gdy można sprawdzić wcześniejsze realizacje. :)
Gość: lucyyy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline DSconstruction.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tynka33 praktykant |
Ja Ci mogę polecić firmę, która budowała nasze wymarzone cztery ściany niedaleko Warszawy właśnie - była to firma DMD Budownictwo. Bez dwóch zdań jest to godna zaufania i terminowa ekipa! Współpraca przebiegała naprawdę dobrze, a prace na budowie szły sprawnie, zgodnie z harmonogramem. Zaskoczył mnie profesjonalizm ekipy, bo chyba jednak oczekiwałam bardziej stereotypowego podejścia "fachowców" do pracy. A tu miłe zaskoczenie :) |
| |
offline PHUBestBud_pl doświadczony
|
|
| |
offline waldek43 praktykant
|
Mi też przydadzą się namiary na jakąś solidną i sprawdzoną firmę budowlaną. Wybraliśmy sobie do adaptacji projekt https://www.mgprojekt.com.pl/dom-z-widokiem-b i chcemy powierzyć wykonanie w dobre, a co najważniejsze profesjonalne ręce. Robiliśmy już wywiad wśród znajomych, którzy budowali i każdy narzekał na swoje ekipy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: AlysonGce praktykant |
|
| |
Gość: Arturr praktykant |
Głównie przetargi sprawdzam przez stronę info-przetargi.pl. Prosta w obsłudze witryna, mają info na bieżąco uzupełniane, nie wiszą tutaj przetargi gdzieś sprzed kilku lat prezentowane jako nowe. A na innych stronach z ogłoszeniami biznesowymi się takie sytuacje niestety zdarzają. |
| |
Gość: amandziaa praktykant |
Jeśli chodzi o firmy z Warszawy lub okolic, to ja mogę polecić Espiro Property, http://espiroproperty.pl/, która budowała nasz dom. Są naprawdę profesjonalni, takich fachowców życzę każdemu inwestorowi, znają się na swojej pracy i wykonują ją solidnie. Mają doświadczenie, które imponuje i pozwala czuć się komfortowo i bezpiecznie. |
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Zgadzam się, że warto postawić na sprawdzoną i profesjonalną firmę budowlaną. Ja korzystałem w ubiegłym roku z usług firmy www.fudal.eu . Zajęli się m.in. układaniem płytek na balkonie, montażem stolarki okiennej oraz dociepleniem budynku. Swoje usługi przeprowadzili rzetelnie, kompleksowo i terminowo. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|