![]() Gość: jakpodniesczdolnosckredytowa.pl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() tomik praktykant
![]() |
Pierwszy milion trzeba ukraść, powiedział polityk i
został marszałkiem sejmu. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
Nic w tym dziwnego, że to wszystko spada - maleje zdolność kredytowa. Jedyny plus w tym wszystkim jest taki, że akurat to w żaden sposób nie wpływa na sytuację w branży nieruchomości komercyjnych. Hale Jartomu dalej są przejmowane i dalej pojawiają się kolejne okazje. Ciekawe jakim wynikiem dla branży, zakończy się ten rok. |
|
Spada liczba i wartość udzielonych kredytów hipotecznych
«
Powrót do artykułu: Spada liczba i wartość udzielonych... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Baltic Plaza Hotel Medi SPA i nowoczesna baza SPA... Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Zwracam uwagę na jakość hoteli, w których się zatrzymuje. Byłem ostatnio w Poznaniu i zatrzymałem się w polecanym mi Hotelu Włoskim - hotel dla rodzin Poznań ,....
- Inwestycje komercyjne napędzają rynek obrotu grunt... Liczba postów: 0 Grupa: Inwestycje
- Dlaczego warto skorzystać z pomocy agenta nierucho... Liczba postów: 0 Grupa: Inwestycje
- Czy warto inwestować w mieszkania pod kontem zakup... Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje Dzięki za opinię! Ja akurat nie zarabiam na inwestycjach — zupełnie inna bajka. U mnie działa coś zupełnie innego: gram regularnie w online-kasynie, konkretnie....
- Apartamenty na sprzedaż we Wrocławiu – Luksusowe Ż... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje The location alone, being so close to everything, is a huge plus. I also appreciate the emphasis on luxury and convenience with the smart home features and amaz...