Spadek kapitału przeznaczonego na inwestycje w nieruchomości

« Powrót do artykułu: Spadek kapitału przeznaczonego na inwestycje... | « Powrót do grupy: Aktualności

8 listopada 2011, 16:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Mimo to inwestycje w nieruchomosci wydaje sie lokata ktora okazuje sie najbardziej zyskowna, niestety wiekszosc z nas musi w tym celu posluzyc sie kredytem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2011, 20:05

No i ja mam taki zamiar. Już wniosek w getini złożyłam i teraz z niecierpliwością czekam na jego rozpatrzenie!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2011, 21:07

Nie działasz w celu kupna mieszkania nie zarabiasz. Prędzej czy później skoczą w górę znowu. Lepiej kupić w dołku niż na górce. Z kredytem nie jest najgorzej zależy gdzie się bierze. A mieszkanie praktycznie samo się spłaca.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2011, 17:11

Warto inwestować w magazyny - obserwujecie http://www.maxima.jartom.eu/ ? Ceny są coraz wyższe i zapewne lepiej nie będzie. Kupując teraz na pewno zarobicie - o ile uda się wam później sprzedać.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2014, 12:22

Moim zdaniem warto jest założyć sobie lokatę - to pewny i bezpieczny zysk, wiemy, że nie stracimy ;)
W sieci jest ponadto ciekawe narzędzie - porównywarka lokat, dzięki której dowiemy się jaka aktualnie lokata jest najkorzystniejsza w sieci. Warto jest się zapoznać z tymi informacjami ponieważ pomogą nam zdecydować się na najlepsze rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 533

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >