offline Wiarus doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mikołak89 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Maciej90 praktykant |
|
| |
Gość: Emil praktykant |
Skoro juz mowa o spawarkach to nie będę otwierał nowego wątku tylko się podepnę. Może ktoś mi doradzi jaką spawarkę światłowodową kupić? Zaznaczam, że potrzebna jest do firmy, więc musi być coś naprawdę porządnego, cena ma mniejsze znaczenie. Rozmawiałem już z kilkoma spawaczami i każdy ma inne zdanie, więc szukam jeszcze jakichś opinii, żeby wybrać faktycznie coś dobrego. |
| |
offline AdrianPudlo inżynier
|
U nas w firmie pracują chłopaki na spawarkach firmy Fujikura - chyba nie mamy u siebie innych spawarek. Sprawdzona, solidna firma, oferujący sprzęt najwyższej jakości. Ostatnio kupowaliśmy na stronie https://www.teleoptics.com.pl/kategoria/spawa rki-swiatlowodowe/, kolejną spawarkę i wybór padł na model Fujikura 12S - bo potrzebowaliśmy czegoś niedużego, a pewnego. A co Ty dokładnie potrzebujesz to nie wiem, więc sobie zerknij na stronę i wybierz coś co Tobie pasuje. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Is Homework Helpful praktykant |
|
|
Spawarka inwertorowa – rewolucja czy ewolucja?
«
Powrót do artykułu: Spawarka inwertorowa – rewolucja czy... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Hala stalowa a murowana – porównanie rozwiązań Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... A ja na waszym miejscu zgłosiłabym się do firmy https://carcon.pl , bo jakby nie było oni znają się na projektowaniu oraz budowie tego typ...
- Nowoczesne maszyny na rynku rolniczym Liczba postów: 233 Grupa: Budowa i re... Wiadoma sprawa, że to co jest ważne, to to aby poszczególne maszyny działały sprawnie i niezawodnie, dlatego warto tutaj też wyróżnić takie fir...
- Bezpieczna praca na wysokości Liczba postów: 36 Grupa: Budowa i re...
- Jak szybko i sprawnie sprzątać po budowie i pracac... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re...
- Na czym polega praca tynkarza? Krótka charakteryst... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Za granicą ciągle poszukiwani są fachowcy i osoby z umiejętnościami technicznymi. Praca u naszych sąsiadów to również okazja do skorzystania z licznych ulg poda...