offline Wiarus doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mikołak89 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Maciej90 praktykant |
|
| |
Gość: Emil praktykant |
Skoro juz mowa o spawarkach to nie będę otwierał nowego wątku tylko się podepnę. Może ktoś mi doradzi jaką spawarkę światłowodową kupić? Zaznaczam, że potrzebna jest do firmy, więc musi być coś naprawdę porządnego, cena ma mniejsze znaczenie. Rozmawiałem już z kilkoma spawaczami i każdy ma inne zdanie, więc szukam jeszcze jakichś opinii, żeby wybrać faktycznie coś dobrego. |
| |
offline AdrianPudlo inżynier
|
U nas w firmie pracują chłopaki na spawarkach firmy Fujikura - chyba nie mamy u siebie innych spawarek. Sprawdzona, solidna firma, oferujący sprzęt najwyższej jakości. Ostatnio kupowaliśmy na stronie https://www.teleoptics.com.pl/kategoria/spawa rki-swiatlowodowe/, kolejną spawarkę i wybór padł na model Fujikura 12S - bo potrzebowaliśmy czegoś niedużego, a pewnego. A co Ty dokładnie potrzebujesz to nie wiem, więc sobie zerknij na stronę i wybierz coś co Tobie pasuje. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Is Homework Helpful praktykant |
|
|
Spawarka inwertorowa – rewolucja czy ewolucja?
«
Powrót do artykułu: Spawarka inwertorowa – rewolucja czy... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Wózki widłowe idealnym pomocnikiem w magazynie Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Słyszałam wiele dobrego o urządzeniach Ecobalers https://ecobalers.com/, ale wolę się tutaj upewnić. Czy są wśród Was eksperci, którzy mogliby podzielić się swo...
- Wybór drewnianych schodów do wnętrza - dobór odpo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Czy rekuperacja jest remedium na rosnące zużycie e... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Rekuperacja może pomóc ograniczyć rosnące zużycie energii do chłodzenia pomieszczeń, ale nie jest pełnym remedium na ten problem. Rekuperacja, czyli wentylacja....
- 21 października w Europie obchodzony jest Dzień... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Pompa ciepła to super sprawa ale tylko w połączeniu z fotowoltaiką. Bez niej koszty prądu są duże.
- Elewacja domu Liczba postów: 145 Grupa: Budowa i re... Blacha sama w sobie nie izoluje dźwięków najlepiej, więc jeśli zrobisz tylko cienką elewację, to faktycznie może być głośno. Najlepiej jest położyć pod nią mate...