Uprawiacie jakieś sporty? Możecie polecić jakiś sklep w sieci ze sprzętem? Bo szukam czegoś na prezent dla męża. Na razie mam w głowie http://profitness.pl/wioslarze/24-favorit.htm l ale to by był trochę drogi podarek. Może coś podrzucicie?
offline sylwia4012 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bellona praktykant
|
Jeżeli ktoś lubi survival to polecam sklep firmy Kolter (http://www.bron.pl/firma-kolter) . Mają sporo różnego rodzaju sprzętu od broni palnej po plecaki i śpiwory. Często korzystam z tego sklepu internetowego jak nie mam pomysłu na prezent. Chłopcy lubią takie rzeczy zarówno ci duzi jak i mali. Co do urządzeń do ćwiczeń to wierz mi faceci wolą pójść do siłowni, a potem na piwo niż będą ćwiczyć w domu. Poza tym taki sprzęt zajmuje dużo miejsca. Trzeba na to przeznaczyć oddzielny duży pokój. U nas takie rzeczy stoją w budynku gospodarczym i słowo stoją jest jak najbardziej na miejscu. Częściej tam teraz strzela się z wiatrówki niż ćwiczy na atlasie. |
Ten post był edytowany przez bellona dnia: 16 stycznia 2016, 16:41 | |
| |
Reklamy Google | |
offline kamil.z doświadczony
|
|
| |
offline Marci202 praktykant
|
|
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: markos9 praktykant |
Najlepiej zerknij sobie do sklepu internetowego Sk-sport. Mają tam różnorodny sprzęt sportowy marki Kettler . Praktycznie zawsze można tam trafić na jakąś niezłą promocję i dzięki temu naprawdę sporo zaoszczędzić. Mają tak orbitreki, bieżnie, rowerki treningowe, itp. |
| |
offline mogilany fachowiec
|
|
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
offline anastazja4390 majster
|
Warto jeszcze zajrzeć na stronę jaką jest Hurtownia sportowa Sk-Sport Mają tam dużo różnych gadżetów i akcesoriów. Można spokojnie coś wybrać na prezent. |
| |
offline pepe praktykant
|
Fajnym prezentem dla sportowca są jakieś kursy masażu. Mój brat biega. Bierze udział w prawie każdym maratonie i często łapią go skurcze, z tego też powodu jego dziewczyna zapisała go na kurs masażu, żeby dowiedział i nauczył się o podstawowych chwytach. Teraz potrafi rozmasować sobie każdy zakwas ;) |
|