Sprawdzeni architekci wnętrz

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

14 lipca 2013, 13:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Jesteśmy firmą, która zajmuje się min. aranżacją i wykończeniem wnętrz. Mamy 10-cio letnie doświadczenie, a działamy na terenie warszawy i okolic. Dla użytkowników tego forum dajemy 5% zniżki. Zapraszam serdecznie: lukasz@perfectus.warszawa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2013, 21:06

Najważniejsza kwestia, zweryfikować firmę, która ma nam wykańczać wnętrze w terenie, tj. obejrzeć wykończone przez nią mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2013, 19:02

ja korzystałam z usług projektantów wnętrz i jestem bardzo zadowolona z efektu, sama bym tego wszystkiego tak nie wymyśliła, współpracowałam z http://www.lokalstudio.pl/ - firma godna polecenia

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2013, 09:48

Nie załączyłam namiarów na firmę , która polecam, już nadrabiam zaległość. www.decoroom.eu/kontakt

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2013, 17:05

Ja polecałbym zapoznać się również z portfolio biura architektury wnętrz Kołodziej & Szmyt: http://www.kolodziejszmyt.com/ i obejrzeć sobie ich portfolio. Moim zdaniem przy wyborze odpowiedniego dekoratora wnętrz powinniśmy kierować się głównie swoim własnym przeczuciem i gustem - tak aby jego pomoc była jedynie dopełnieniem naszej własnej wizji (najważniejsze w końcu to dobrze czuć się we własnym domku ;)
Poniżej jedna z ich realizacji:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2014, 23:07

Coś aktualnego: http://www.decoroom.eu/pakiety

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2014, 18:09

Korzystałam z architektów wnętrz i muszę przyznać, że naprawdę warto z takich usług korzystać. Przede wszystkim mamy wówczas pewność że podążamy za najnowszymi trendami. Osobiście polecam FAWRE

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2014, 20:34

Pod warunkiem, że wybierzesz naprawdę dobrą i sprawdzoną firmę, bo to jest klucz współpracy i pożądanego efektu.
www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2014, 20:27

A korzystał ktoś z biur które oferują projekty zdalne? Jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce bo cenowo wydaje się dużo korzystniejsze niż taka usługa w "normalnym" biurze?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2014, 15:52

Ja wykonywałam szafę do wnętrza z firmą Fawre i także jestem zadowolona z niej. Podejście indywidualne do każdego z osobna do tego pomoc fachowa i wnętrze wreszcie jak marzenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 474

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >