A znacie Line Hydraulik? Firmę z Poznania? Możecie coś o niej napisać? Pozytywy? Negatywy? Remontuję mieszkanie babci w tym mieście, a nikogo w nim nie znam,nie mam pojęcia, u kogo zasięgnąć więcej informacji. Namiar na tę firmę dała mi córka sąsiadki, ale ...
Gość: Wiola praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline mogilany fachowiec
|
Bardzo dobra firma :) Line zajmuje się zarówno usługami hydraulicznymi, takimi jak wymiana, naprawa i montaż instalacji wodno - kanalizacyjnej, gazowej, usuwanie awarii, wycieków, przetykanie zatorów w kanalizacji, montaż urządzeń grzewczych i sanitarnych i wiele innych. Jest ponadto producentem zestawów do czyszczenia i płukania kanalizacji WUKO Herkules. Uważam, że to dobry namiar. |
| |
Reklamy Google | |
offline lucas3333 praktykant
|
Ja mam bardzo dobre doświadczenia z firmą Wojciecha Goślińskiego, polecam ich! Robią remonty w Poznaniu, ale też z tego co wiem dojeżdżają też do klientów w okolicy. Wysoki profesjonalizm, terminowość i fachowe podejście! Na stronie www.abartremonty.pl jest cała oferta firmy, wraz z ciekawymi inspiracjami dotyczącymi aranżacji wnętrz, które wykonują. Polecam. |
| |
offline goniaq majster
|
Ciężka sprawa. A w jakich miejscach szukałeś już tej firmy remontowej? Tutaj szukałeś http://atlasfachowca.pl/ ? Musisz popatrzeć za kimś kto był polecany przez wiele osób wtedy będziesz mieć pewność ze stale wykonują solidną prace. |
| |
Gość: marger praktykant |
Firmę pana Tomasza Rosińskiego Tombud zatrudniłem przy remoncie mieszkania ( płytki ,nida gips, gipsowanie ścian, wymiana grzejników, malowanie itp ). Wcześnieej pracowało już dwóch pseudofachowców ,ale obaj nie wykonywali swojej pracy rzetelnie i musiałem się z nimi rozstać. Po przejęciu pracy przez Tombud robota ruszyła ,co mnie bardzo mile zaskoczyło. W czasie remontu cały czas pracowałem zawodowo i ciężko mi było pilnować roboty. Okazało się jednak że fachowcy z tej firmy pilnują się sami. Po tygodniu pracy wszystko było zrobione porządnie i czysto. Jestem bardzo zadowolony i polecam pana Rosińskiego wszystkim ogrywanym przez dyletantów. Acha , w moim remoncie brała udział też firma Stonebud z Poznania-wyręczała Tombud przy niektórych pracach . Też mogę polecić.Pozdrawiam wszystkich remontujących swoje mieszkanka. Mariusz ,Poznań |
| |
Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline krabielko doświadczony
|
Tutaj mogę też polecić www.darp.pl dla większych zleceń. |
| |
Gość: Ninuś praktykant |
Szukasz najlepszych Fachowców do wykończenia - biura, domu, mieszkania? Skorzystaj z usług remontowych firmy Perfekt. Solidni i terminowi to ich domena. Polecam !! |
| |
Gość: patryk75 praktykant |
|
| |
Gość: Gosia1987321 praktykant |
Jeśli już mowa o remontach, to polecę usługi firmy sprzątającej z Poznania http://beautifulspace.pl, która naprawdę fachowo ogarnie dom po remoncie. |
|