offline Tani-dom.com praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wojtikk praktykant |
Dobra firma remontowa jest na stronie abartremonty.pl jeśli chodzi o Poznań. Remontowali mi restaurację w tamtym roku. Terminowi uczciwi jeśli chodzi o wycenę i koszty, do samej jakości prac nie mogę się przyczepić. Bardzo dobrze zrobione tynki perfekcyjnie wyłożone płytki udało się na elewacji uzyskać taki efekt na jakim mi zależało – mają bardzo kreatywnych ludzi. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: adammm praktykant |
Jest na stronie abartremonty.pl namiar na firmę która mi robiła mieszkanie niedawno. U mnie to było do zrobienia wszystko, także potrzebowałem kogoś kto ma całościową ofertę i oni podołali. Dotrzymali terminu, z ceną i kosztami nie było problemu, to co mi wstępnie oszacował właściciel to faktycznie w łącznych kosztach mniej więcej wyszło. |
| |
Gość: adaaa praktykant |
Znają się na wykończeniówce w firmie Goślińskiego (o nich mowa -abartremonty.pl). Szczerze powiem że ja im w zasadzie zostawiłem mieszkanie do dyspozycji a sam pojechałem na wakacje i jak wróciłem to wszystko było zrobione zgodnie z umową i wytycznymi. Posprzątali po sobie, ogarnęli nie musiałem nikogo wzywać na poprawki, zrobione porządnie za pierwszym podejściem. |
| |
Gość: dickinson praktykant |
Ja mogę polecić specjalistów z Częstochowy, a dokładnie http://www.wiecha.czest.pl/ . Nie ma co ukrywać, ale kwestie remontowe wykonali niezmiernie solidnie i profesjonalnie. To się ceni! |
| |
Reklamy Google | |
offline PiotrTraj doświadczony
|
Jeśli szukacie profesjonalistów to polecam ApInvest |
| |
Gość: cccc praktykant |
Zlecałem układanie paneli przez abartremonty.pl i nie tylko mi doradzono, ale wyszło taniej niż pierwotnie zakładałem, a to naprawdę coś, szczególnie w obecnej sytuacji gospodarczej. Znalazłem Wojciecha Goślińskiego przez poradnik wykończeniowy i dział inspiracji, bo właśnie się zastanawiałem, co w moim małym mieszkaniu się sprawdzi. Niedługo prawdopodobnie poleci przez niego generalny. |
| |
offline ReginaB kierownik
|
Firm budowlanych na naszym rynku działa dzisiaj całkiem
sporo. Niemniej jednak jeżeli zdecydujemy się na
samodzielne przeprowadzenie remontu, zdecydowanie warto
odwiedzić blog MG Projekt https://www.mgprojekt.com.pl/blog/. |
| |
Gość: Xenon praktykant |
Remonty 3 mieszkań, które posiadam robiła firma http://glazremonty.pl/ i to się okazało super rozwiązaniem. Kompleksowe podejście do potrzeb klienta, fajna robota, dokładna, dbałość o szczegóły. Mogę ich polecić jako rzetelnego wykonawcę |
| |
Gość: weronika praktykant |
Firma Pana Łukasza przeprowadziła kompleksowe wykończenie wnętrza naszego nowo zakupionego mieszkania w Poznaniu. Prace zostały wykonanie zgodnie ze sztukom na końcu mieszkanie zostało posprzątane. Dobry kontakt pozwolił na to że mogliśmy zająć się swoimi sprawami nie myśląc o remoncie. SERDECZNIE POLECAM |
|
Sprawdzona firma remontowa - Poznań
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
- Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
- magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
- Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...