Sprawdzona firma remontowa - Poznań

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

27 czerwca 2015, 10:59

Zgadzam sie: good 0 bad

A czy ktoś z was korzystał kiedyś z takiego rozwiazania http://architekciwpolsce.pl/news,259.html ? Moim zdaniem wystawienie zlecenia na takiej giełdzie fachowców pozwala na zaoszczędzenie czasu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2015, 10:25

Na 100% dostaniesz gwarancję dwuletnią na prace remontowe od firmy abartremonty.pl. Ogólnie pracuję w branży wykończeniowej i czytam ich poradnik remontowy od lat. Mnóstwo praktycznej wiedzy. Możesz poczytać, przekonać się o kwalifikacjach. To jedna z niewielu tak wyspecjalizowanych firm remontowych działających w Poznaniu. Mam z nimi trochę też zawodowych kontaktów i wiem, że mają zleceń od groma w ciągu roku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 stycznia 2016, 08:33

Po wielu poleconych "fachowcach" (i zniszczonej łazience) skorzystałam z oferty firmy remontowej UNIKATDOM http://unikatdom.pl . Na internecie przeczytałam tylko pozytywne opinie o nich i postanowiłam zaryzykować. Jak się okazało to był strzał w dziesiątkę bo chłopaki znają się doskonale na tym, co robią. Remont był spory. Trzeba było między innymi przerobić elektrykę, porobić zabudowy rur oraz sufity podwieszane. Całość mieszkania była szpachlowana i malowana. Jeśli chcecie mięć zrobione wszystko dobrze i w przystępnej cenie to dzwońcie do nich bez wahania.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2016, 10:46

Mnie cały remont od absolutnych podstaw, łącznie z zakupem ekonomicznych materiałów budowlanych i projektem wnętrz wykonał Wojciech Gośliński i dwie powiązane z nim firmy. Jedna, np. zajmowała się wykończeniem posadzki. Zmieściliśmy się konkretnie w początkowo ustalonym budżecie. Pan Wojciech to złota rączka remontowa i według mnie najbardziej polecany fachowiec od wykończeniówki w Poznaniu. Zapłacisz i ci dobrze zrobi, bez stresu.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2016, 09:55

Mogę poświadczyć jakość remontu w http://abartremonty.pl. Wykonawcę poznałem przez jego poradnik remontowy. Przed przygotowaniem do wykończenia mieszkania szukałem różnych informacji o technikach malowania, dekorowaniu wnętrz, itp. Trafiłem na jego stronę i postanowiłem zadzwonić po darmową wycenę. Otrzymałem ostatecznie 2 lata gwarancji, potwierdzenie ubezpieczenia, prostą i jasną umowę, rzetelne dotrzymanie terminów. Fakt, trochę zapłaciłem, ale nie mam od ponad trzech lat żadnych problemów technicznych. Materiały wysokiej jakości mi dobrali, bo tak chciałem. Remont u nich robisz raz i masz spokój praktycznie do końca życia, dlatego polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2016, 18:02

Widzę, że sporo osób poleca firmy remontowe to i ja polecę. Współpracowałem jakiś czas temu z firmą Complete Home z Warszawy. Muszę przyznać, że jest to firma godna zaufania i wcale nie taka droga jak może się wydawać po obejrzeniu ich przykładowych realizacji na stronie.
Polecam: http://completehome.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2016, 21:24

Znam dość dobrze firmę z Gliwic która działa na terenie całej Polski. Realizują rozmaite projekty, remonty i wykańczają wnętrza. Kiedyś korzystałem z Ich usług, ja to wiadomo, ale żona jaka wniebowzięta...;P

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2016, 21:26

Użytkownik Gość: Poeta_1 napisał: Znam dość dobrze firmę z Gliwic która działa na terenie
całej Polski. Realizują rozmaite projekty, remonty i
wykańczają wnętrza. Kiedyś korzystałem z Ich usług - designoff.com.pl, ja
to wiadomo, ale żona jaka wniebowzięta...;P

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2016, 10:27

W temacie wykończeniówki to bym na pewno p. Goślińskiego polecał. Robił mi praktycznie w całości salon, w tym podwieszany sufit, gładzie, malowanie i końcowy efekt jest świetny. Nawet się nie spodziewałem, że aż tak fajnie to wszystko wyjdzie już na końcu. Podoba mi się to, że nie używa jakiś tanich materiałów, ale doradza te lepsze, optymalne, z dobrym stosunkiem jakości do ceny. Dużo realizacji można sobie na stronie firmy obejrzeć na foto -abartremonty.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2016, 11:32

Jeśli chodzi o Kraków, to na pewno ta firma remontowa jest warta polecenia http://www.majsterdamian.pl . Wykonują szereg różnych usług, zatrudniają fachowców z doświadczeniem i przede wszystkim nie są drodzy. Uważam, że warto zapoznać się z ich ofertą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
  • magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
  • Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 342

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >