Gość: Michałek1988 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Kantory internetowe maja o wiele lepszy kurs niż banki.
Dziwi mnie,że jest bardzo wiele osób, ktore nie
wymieniają pieniędzy w kantorze interentowym przy
spłącie kredytu we frankach szwajcarskich. Sam mam obecnie
taki kredyt oraz dzięki temu,ze spłącam raty przez kantor
oszczędzam na jednej racie 60 zł. W skali roku jest to juz
bardzo ładna suma bo jest to przecież 720 zł... |
| |
Reklamy Google | |
Gość: KALI praktykant |
|
| |
Gość: Marcel80 praktykant |
|
| |
Gość: Andrzej55 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline eder fachowiec
|
Także uważam, że warto korzystać z ofert internetowych kantorów. Jeśli bez wychodzenia z domu można szybko, łatwo i po korzystnej cenie wymienić walutę, to czemu by tego nie zrobić? Na kurs euro - ekantor.pl możecie porównać sobie aktualne kursy w kantorze internetowym oraz w bankach. |
| |
offline mogilany fachowiec
|
Warto jest się przełamać i skorzystać z usług kantor online, ponieważ można w ten sposób nie tylko szybko wymienić walutę, ale także po najlepszym kursie :) |
| |
Gość: srrrt praktykant |
Specem nie jestem, bo korzystałem z kantora internetowego parę razy w życiu. Ja trafiłem z pół roku temu na stronę www.amronet.pl i tam już zostałem na stałe. Kantor jeszcze mnie nie zawiódł. Za każdym razem jak kupowałem czy sprzedawałem euro, wszystko przebiegało dość szybko. |
| |
offline adiadi kierownik
|
Już jakiś czas temu przekonałem się, że wymiana walut online jest zdecydowanie bardziej opłacalna. Przy tym zyskuje się też dodatkowy czas, który trzeba by było poświęcić na pójście do kantoru stacjonarnego. Jeżeli potrzebujecie sprawdzonej platformy online to polecam zajrzeć tu https://www.walutomat.pl/. |
| |
offline sebastian1 doświadczony
|
A czy korzystaliście już z https://internetowykantor.pl/ ? Mnie jakiś czas temu przyjaciółka poleciła ten kantor i jest naprawdę super. Wymieniałam już kilka razy pieniądze i wszystko jest w jak najlepszym porządku. |
Ten post był edytowany przez sebastian1 dnia: 2 października 2016, 21:47 | |
|
Spread walutowy
«
Powrót do grupy: Rynek wtórny - kupno-sprzedaż, najem
Ostatnio na forum
- Kupno mieszkania Liczba postów: 70 Grupa: Rynek wtórn... Obecnie to chyba jeżeli już się ktoś chce decydować na zakup to tylko z rynku wtórnego.
- Mieszkanie z rynku wtórnego - czy to dobry wybór? Liczba postów: 778 Grupa: Rynek wtórn... z rak do rak jak pisaliście to nie wiem czy zawsze dobre rozweiązanie - nie każdy lubi takie z rynku wtornego ____________________ https:// www.katalus.pl/rak-...
- Magazyn na Studio Tańca? Liczba postów: 5 Grupa: Rynek wtórn... Właściwe zarządzanie infrastrukturą magazynową wymaga regularnych przeglądów regałów, aby zapewnić ich bezpieczeństwo i efektywność. Specjaliści, którzy wykonuj...
- Mieszkanie w Piasecznie (koło Warszawy) na sprzeda... Liczba postów: 5 Grupa: Rynek wtórn... Cześć! Planujesz przeprowadzkę do Gdańska i zastanawiasz się, gdzie znaleźć odpowiednie mieszkanie? Według mnie, warto rzucić okiem na ofertę Activa. Ostatnio p...
- Sprzedaż mieszkania w Warszawie Liczba postów: 24 Grupa: Rynek wtórn... Jeśli masz problem prawny związany z nieruchomością i chcesz ją sprzedać, to sprawdź może w sieci temat skup nieruchomości z problemami. Myślę, że znajdziesz ki...