offline januszkk kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Kiedyś był to spory problem dla spłacających kredyt. Banki często życzyły sobie aby klient u nich kupował walutę po ich kursie. Teraz jest dowolność i możesz korzystać ze spreadów walutowych innych banków. odsyłam pod ten link http://www.banki.pl/spread_walutowy_funt - znajdziesz tam spready walutowe funta brytyjskiego w różnych bankach. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Anggelika68 praktykant |
Spread to różnica między ceną kupna a sprzedaży waluty. Oczywiście, że najlepiej kupować walutę tam gdzie spread jest najniższy. Dziwi mnie jednak że wspominacie jedynie o bankach, bo są przecież jeszcze inne, bardziej korzystne opcje wymiany walut, np. kantory internetowe. To właśnie tam wychodzi najtaniej. Choćby w Amronet, tylko 0,2% wynosi maksymalna opłata. Kursy bardzo korzystne z możliwością negocjacji, bezpieczne przelewy na konto, zaskakująco szybo- nawet tego samego dnia w którym się zleciło wypłatę środków. |
| |
Gość: kokosh praktykant |
|
| |
Gość: Sylwiass praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: karolina600985 praktykant |
Rzeczywiście tanio, zwłaszcza gdy kupuję EUR, a ja potrzebuję w związku z prowadzoną działalnością głównie tej waluty. Amronet ma atrakcyjne kursy z opcją negocjowania (sprawdziłam) i niską prowizję |
| |
Gość: bARTEK80 praktykant |
|
| |
offline mołoszxx inżynier
|
A czy nie lepiej jest posiadać konto walutowe? |
| |
Gość: Nat902 praktykant |
|
| |
Gość: logan praktykant |
|
|
Spread walutowy
«
Powrót do grupy: Rynek wtórny - kupno-sprzedaż, najem
Ostatnio na forum
- Kupno mieszkania Liczba postów: 70 Grupa: Rynek wtórn... Obecnie to chyba jeżeli już się ktoś chce decydować na zakup to tylko z rynku wtórnego.
- Mieszkanie z rynku wtórnego - czy to dobry wybór? Liczba postów: 778 Grupa: Rynek wtórn... z rak do rak jak pisaliście to nie wiem czy zawsze dobre rozweiązanie - nie każdy lubi takie z rynku wtornego ____________________ https:// www.katalus.pl/rak-...
- Magazyn na Studio Tańca? Liczba postów: 5 Grupa: Rynek wtórn... Właściwe zarządzanie infrastrukturą magazynową wymaga regularnych przeglądów regałów, aby zapewnić ich bezpieczeństwo i efektywność. Specjaliści, którzy wykonuj...
- Mieszkanie w Piasecznie (koło Warszawy) na sprzeda... Liczba postów: 5 Grupa: Rynek wtórn... Cześć! Planujesz przeprowadzkę do Gdańska i zastanawiasz się, gdzie znaleźć odpowiednie mieszkanie? Według mnie, warto rzucić okiem na ofertę Activa. Ostatnio p...
- Sprzedaż mieszkania w Warszawie Liczba postów: 24 Grupa: Rynek wtórn... Jeśli masz problem prawny związany z nieruchomością i chcesz ją sprzedać, to sprawdź może w sieci temat skup nieruchomości z problemami. Myślę, że znajdziesz ki...