Sprzedaż mieszkań - gdzie najlepiej kupić mieszkanie w Katowicach

« Powrót do artykułu: Sprzedaż mieszkań - gdzie najlepiej... | « Powrót do grupy: Aktualności

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

15 kwietnia 2015, 15:18

Zgadzam sie: good 0 bad

O, mowa o moich terenach. Trochę swego czasu szukałem i doszedłem do wnisoku, że opłaca się bardzo kupić coś w Katowicach lub Gliwicach (dom rodzinny na trasie między tymi dwiema miejscowościami mam). Ostatecznie zdecydowałem się na inwestycję od dewelopera miły dom, bo przekonały mnie do tego różne sprawy po pierwsze cena, jeszcze lepsza niż katowickie wówczas, poza tym desing i okolica oczywiście, a po trzecie popytałem ludzi mieszkających w inwestycjach tego dewelopera i na tej podstawie wiele się dowiedziałem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2015, 15:31

Ja zdecydowałem się na zakup mieszkania w Katowicach bo mam zamiar zarobić na wynajmnie trochę ;)Spodobała mi się inwestycja na osiedlu tysiąclecia 4 wieże. Zakupiłem już mieszkanko w 2 wieży teraz tylko przystosować i można zacząć wynajmować ;D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2015, 13:24

Ja będę kupować mieszkanie na Osiedlu Karoliny. Deweloper to Activ-Investment, jak kogoś interesuje ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2015, 10:36

ja też się nad tym zastanawiam, moze będziemy sasiadami haha:D

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2015, 10:28

Warto zwrócić uwagę na te 4 wieże. Poczytałem ostatnio o tej inwestycji i rzeczywiście jest ciekawa. Dobra lokalizacja duży wybór różnych mieszkań

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2015, 12:18

na Karoliny inwestycja rzeczywiscie warta uwagi. Podoba mi się niska zabudowa, no i okolica fajnie skomunikowana :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2015, 17:56

A ja słyszałam o nowym osiedlu na Ligocie http://www.franciszkanskie.pl/. Może już ktoś tam mieszka, to podzieliłby się wrażeniami.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2015, 16:12

Osiedle Karoliny ostatnio widzałem - bardzo ładna zabudowa, cena też przystępna .... i dobra lokalizacja.... teraz dużo się buduje, jest w czym wybierać ale os Karoliny mi przypadło do gustu bardzo

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2015, 01:17

Prawdę mówiąc do mnie zawsze przemawia jednak budowa własnego domu :) Jakoś lubię sam decydować. Gdy mój dom się budował dużo czasu spędzałem na placu budowy, nawet zakupiłem specjalną odzież http://www.vizwell.pl/ by móc wszystkiego dopilnować :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2016, 15:50

Dla budujących dom w Katowicach lub kupujących mieszkanie przydatna może okazać się firma oferująca przeglądy budowlane.
Oferujemy fachowe i konkurencyjnie cenowe przeglądy budowlane w Katowicach.
www.katowice.przeglady-budowlane24.pl
Tel. 503 073 395

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 460

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >