Gość: asdwdq praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: vxcvreg praktykant |
Czy ja wiem… wedlug mnie kupno jest na lata. Oczywiście nie mowie tu o kupnie wielkich urządzeń, których i tak nie wykorzystamy. Ja swój drobniejszy sprzet kupilem u www.prefamet.com.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: dqwdqw praktykant |
|
| |
Gość: Radossez praktykant |
Zdziwiłbyś się, ale firmy, które specjalizują się w wynajmie sprzętu budowlanego tak jak np. www.ramirent.pl dbają o sprzęt i nie jest on przestarzały tak jak piszesz, najwidoczniej nie miałeś nigdy doświadczenia z dobrą wypożyczalnią sprzętu budowlanego. Wypożyczałem ostatnio np. wiertarki i młoty pneumatyczne, wszystko świetnie dało sobie radę. |
| |
Gość: Bambini praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: telkin praktykant |
Co do maszyn to najlepiej zlecić ich budowę profesjonalnej firmie. Od siebie mogę polecić wam www.elanapet.pl Zajmują się budową i serwisowaniem maszyn. Dodatkowo wykonują części zamienne do maszyn. |
| |
Gość: pakost praktykant |
Podpowiecie mi jakiegoś rzeczoznawcę samochodowego z Gorzowa Wielkopolskiego? Mam takiego z polecenia - https://motocontroler.com/sprawdzenie-samocho du-przed-kupnem-gorzow-wielkopolski-i-okolice/ ale chcę porównać oferty. Jakieś sprawdzone propozycje? |
|
Sprzedaż nowych i używanych maszyn budowlanych oraz samochodów ciężarowych
«
Powrót do artykułu: Sprzedaż nowych i używanych maszyn... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Barometr rynku nieruchomości - znacznie mniej klie... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Przyrost naturalny w Polsce pozostaje ujemny już... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Łazienka dostępna dla każdego Liczba postów: 4 Grupa: Aktualności Szukając stylowych i dobrze wykonanych baterii prysznicowych, wannowych, czy umywalkowych to sprawdź sobie markę Oltens https://oltens.com u których możliwości....
- Przedwczesna przeprowadzka może przedsiębiorcę sło... Liczba postów: 3 Grupa: Aktualności
- Przeprowadzka jeszcze w tym roku Liczba postów: 4 Grupa: Aktualności No skoro osiedle już stoi, to trzeba pomyśleć o przeprowadzce - niestety to ta nieprzyjemna powinność, którą każdy z nas musi wykonać, jak decyduje się na przen...