offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline emax kierownik
|
|
| |
offline Krysyla doświadczony
|
Post do tych osób, które się nie mogą zdecydować, który model odkurzacz kupić: Ja ze swojej strony zdecydowanie polecam odkurzacz bezworkowy, tylko taki z już bardziej zaawansowanym systemem opróżniania – np. jednoprzyciskowym, bo te pierwsze modele to troszeczkę niewygodne były do opróżniania właśnie. |
| |
offline wisnia78 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: qarola praktykant |
ja od lat kupuje w sklepach internetowych i ich największą zaleta jest, że jest tam po prostu taniej, wystarczą dwa kliknięcia i juz kupione, nie trzeba spędzać całych dni w tych wielkich sklepach , poza tym sprzęt przychodzi do domu, co tez jest bardzo wygodne, ja uważam, że bardzo tanim sklepem ze sprzętem agd jest sklep magicznaplaneta.pl |
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
offline XxKlakierXx inżynier
|
|
| |
offline Stella majster
|
|
| |
offline wisnia78 doświadczony
|
|
|
Sprzęt AGD - czy warto kupować ze sklepów internetowych?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
- platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...