U mnie podstawą, oprócz lodówki, jest zamrażarka. Dobra zamrażarka to podstawa w kuchni i nie wyobrażam sobie, żeby nie mieć dobrej i pojemnej. Dlatego zdecydowałem się (między innymi dlatego ;) ) na zamrażarkę Liebherr. Wygląda bardzo ładnie, ma sporo miejsca w środku, dobrze się prezentuje w kuchni :-)
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline dzentelmen doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Efajne24_pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: lasia praktykant |
|
| |
Gość: dormin praktykant |
Jeżeli przymierzacie się do wymiany starego sprzętu AGD na nowy to mogę wam polecić www.zakladobrotuzlomem.pl w Bydgoszczy. Zawsze sprzedaję do nich elektrośmieci. Mają bardzo dobre ceny. |
| |
offline UchwytyDoTelewizorow praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline BK-market.pl praktykant
|
|
| |
offline Ela78 majster
|
|
Ten post był edytowany przez Ela78 dnia: 27 czerwca 2018, 16:19 | |
| |
offline Ela78 majster
|
Ja zanim zdecyduję się na zakup sprzętu agd to najpierw szukam w necie oferty, porównuję ceny, czytam wszystko dokładnie jakie mają funkcje i opinie klientów. Jakiś czas temu szukałam piekarnika do zabudowy i znalazłam Candy WATCH-TOUCH który spełniał moje oczekiwania, opinie klientów tej marki są pozytywne i póki co nie zaluje tej decyzji . |
| |
Gość: rolt praktykant |
Co do miejsc, w których można pozbyć się starego sprzętu AGD to polecam wam zgłosić się do www.recykling-karat.pl Zajmują się utylizacją i recyklingiem różnego rodzaju sprzętów elektrycznych. |
| |
Gość: hanke praktykant |
Gdy tylko wprowadziliśmy się do nowego mieszkania to pełne wyposażenie AGD zakupiliśmy bezpośrednio z Marketu Chróściel https://marketchrosciel.pl/ . Komplet garnków, czajnik, patelnia jak i wiele innych, zdobiących naszą kuchnię pochodzi właśnie z ich oferty. Artykuły charakteryzuje super jakość a przede wszystkim fajna cena. |
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸