offline panstarosta majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline przemek72 inżynier
|
Jeżeli chodzi o kupno przez internet jest więcej plusów a
niżeli minusów ja osobiście widzę jedynie plus... Każdy
powie, że nie obejrzy nie dotknie nie pomaca... No ale kto
nie ma w swojej miejscowości sklepu AGD. |
| |
offline HubaBuba inżynier
|
|
| |
offline emax kierownik
|
Dokładnie często jest tak, że sam koszt przesyłki jest
darmowy np. przy zakupie kilku sprzętów lub gdy cena
zakupu przekracza jakąś sumę... |
| |
Reklamy Google | |
offline wisnia78 doświadczony
|
A ja kupuję w sklepach internetowych od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Najbardziej lubię opcję odbioru osobistego, bo oszczędza się też na przesyłce. Próbowałem zakupów w różnych sklepach, na allegro, teraz jeden sklep mam już wypróbowany i ulubiony (jeśli mogę podać nazwę - mixmedia.pl ;) ), coraz rzadziej kupuję gdzie indziej. |
Ten post był edytowany przez wisnia78 dnia: 17 września 2011, 20:07 | |
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
offline bonski praktykant
|
A ja się już zdecydowałem na zakup odkurzacza piorącego przez internet, ale do końca się nie mogę określić, który model... Pomożecie mi wybrać coś z z dostępnych tutaj: http://www.morele.net/agd/sprzatanie-prasowan ie-i-szycie/odkurzacze-piorace-273/ ? Musi być z tego sklepu, bo mam u nich do wykorzystania tak jakby bon/talon. Chodzi mi o model piorący do tysiaka zł. |
| |
offline worktravel doświadczony
|
No to faktycznie jeszcze jesteś niezdecydowany nikt tego za Ciebie nie zrobi. Daj więcej konkretów po co potrzebujesz, jakie masz wymagania, priorytety itd. to może ktoś Ci coś doradzi. A jak się zdecydujesz to radzę jeszcze sprawdzić oferty na allegro. Większość sklepów internetowych ma tam swoje podstrony, może znajdzie się ten sam model taniej. |
| |
offline boris praktykant
|
Jak się kupuje przez internet to jest zdecydowanie większy wybór, bo i przecież z zagranicy coś możesz sprowadzić, jak naprawdę czegoś potrzebujesz. Jak idziesz do stacjonarnego sklepu, to z grubsza jesteś skazany na to co jest na sklepie, a jak chcesz, nie wiem... jakieś naprawdę wybajerzone, dobre odkurzacze , które jeszcze gotują i zmywają to najczęściej nie ma. |
|
Sprzęt AGD - czy warto kupować ze sklepów internetowych?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
- platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...