offline ![]() wiking majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jammal majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() fortitudo moderator
![]() ![]() |
@jammal ma racje to zależy czy chcesz słuchać muzyki od
tak przy śniadaniu czy np. jako koneser ze wzmacniacza
lampowego. Czy chcesz uzyskać Dolby Surround czy może po
prostu usłyszeć muzykę. |
| |
offline ![]() wiking majster
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() iciesla fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() GrzegorzPLN majster
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() ilecprkbu praktykant
![]() |
A ja wciąż mam swoją starą wiezę na której słucham
kompaktów - tak tak, tego archaicznego wynalazku haha i za
nic na świecie nie zamienię tego na badziewne mp ileś tam
;) Ja zwykle kupował sprzęt Panasonica - wydawał mi się
najsolidniejszy, zwłaszcza, że nie był robiony w Chinach
tak jak reszta. Ale jak teraz jest to nie wiem :/ |
| |
offline ![]() Tokugawa praktykant
![]() |
Ja jestem zwolennikiem sprzętów sprzed lat i wolę sobie pochodzić po lombardach i komisach zamiast kupować nowe, „plastikowe” sprzęty, ale z racji tego, e coraz trudniej o takie, to chyba jednak skazany jesteś na kino domowe ... |
Ten post był edytowany przez Tokugawa dnia: 29 lutego 2012, 10:36 | |
| |
offline ![]() Jan Kowalski inżynier
![]() ![]() ![]() |
To prawda że z każdym rokiem ten sprzęt jest coraz słabszy nie patrzą na jakość tylko na ilość niestety dlatego tak jak mój przedmówca napisał ja również jestem zwolennikiem kupowania w lombardach no i na giełdach ze sprzętem (wystawkach - jak kto woli ;) ) tam zawsze jest coś ciekawego |
|
Sprzęt grający
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Ekspres do kawki Liczba postów: 88 Grupa: Sprzęt AGD... Prawda jest taka, że człowiek przy zakupie zastanawia się jaki eksrpes wybrać i ile ma mieć opcji różnych kaw a potem okazuje się że robimy 3 max 4 rodzaje :) M...
- Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
- jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...