offline ![]() Karpo doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() BoguśS praktykant
![]() |
No akurat Stalblach.pl ma naprawdę tanie garaże blaszane, a przy tym całkiem spoko jakości. Zamawiałem u nich jakiś czas temu blaszaka i wszystko było ok, przyszedł porządny, dobrze zespawany, wszystko do siebie pasuje. Mnie zależało przede wszystkim na tym, żeby to był producent garaży blaszanych, a nie jakiś dystrybutor, żeby w razie czego zgłaszać problemy u źródła, ale na szczęście nic takiego się nie dzieje. Fajny garaż, dobry kontakt z producentem, szybkie terminy. Bardzo polecam. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Karpo doświadczony
![]() |
Ja także polecam producenta garaży blaszanych stalblach.pl, mam od nich dwa garaże. I mogę z czystym sumieniem potwierdzić, że mimo iż są to tanie garaże blaszane, to przede wszystkim solidne i dobrze wykonane, nie jak te niektóre, co składają się od lekkiego podmuchu wiatru. Tutaj widać, że fachowa robota, porządna rzecz, wszystko działa jak należy. Jak na tak tanie garaże blaszane to jakość prima sort! |
| |
![]() Gość: online praktykant |
|
| |
![]() Gość: pill praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: tablets praktykant |
|
| |
![]() Gość: medication praktykant |
|
| |
![]() Gość: prescription praktykant |
|
| |
![]() Gość: prescription praktykant |
|
| |
![]() Gość: pill praktykant |
|
|
Stalblach.pl Opinie
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- kostka brukowa Liczba postów: 69 Grupa: Domy szereg... Cześć, Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad ciekawym, ale nadal klasycznym sposobem ułożenia kostki brukowej, to polecam wzór jodełki. Świetnie wygląda zarówno n...
- Dobra restauracja Liczba postów: 354 Grupa: Domy szereg... Jeśli lubicie klimat amerykańskiej kuchni, ale takiej naprawdę porządnej, a nie fastfoodowej jakości, to koniecznie sprawdźcie Restaurację American House - rest...
- Kostenlose Hörbücher: So finden Sie die besten gra... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... In einer Welt, die immer hektischer wird, sind kostenlose Hörbücher(https://horbuchkostenlos.de/ ) eine wunderbare Möglichkeit, dem Alltag zu entfliehen und in s...
- Szambo w domach szeregowych Liczba postów: 15 Grupa: Domy szereg... natomiast jeśli posiadając szambo pojawia się problem z nieprzyjemnymi zapachami, zatorami i osadami warto zwrócić uwagę na produkty marki Biofos Professional h...
- Drzwiczki kominowe i rewizyjne Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Dzisiaj dowiedziałem się o producent drzwiczek rewizyjnych . To na pewno zainteresuje bardzo dużo osób.