Stalowe hale

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

10 grudnia 2018, 17:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Proponuję Ci skorzystać z pomocy fachowców. Którzy postawią konstrukcję od A do Z tak jak "stać" powinna. Ostatnio sam stałem przed takim dylematem i zwróciłem się o pomoc do Euro Raf.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2018, 13:12

Jeżeli konstrukcję stalowe to tylko z firmą www.wenmont.pl. Firma Wenmont mająca swoją siedzibę w Oleśnie, w województwie Opolskim specjalizuje się w montażu i w demontażu konstrukcji stalowych oraz świadczy specjalistyczne usługi spawalnicze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2018, 17:09

W hali będą Ci potrzebne również dobre zabezpieczenia. Ja niedawno zamówiłem nowe bramki obrotowe od firmy www.bramkiobrotowe.eu. Posiadają w ofercie także drzwi obrotowe, kolczatki i bollardy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2019, 10:25

W temacie konstrukcji stalowych to również polecam firmę[url] http://wenmont.pl/. Firma ma swoją siedzibę w Oleśnie i specjalizuje się w montażu i w demontażu konstrukcji stalowych oraz świadczy specjalistyczne usługi spawalnicze.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2019, 21:14

Podczas budowy hali mogą Ci się przydać także płyty poliwęglanowe. Używa się ich m.in. jako element składowy daszków i przegród ściennych. Ja zamawiałem niedawno takie płyty z www.poliweglan-dia.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2019, 19:59

Do stworzenia wydajnej i solidnej hali należy wykorzystać jak najlepsze materiały. Te, które zakupiłem od Hax-Inox https://hax-inox.pl/ spisały się znakomicie. W szczególności polecam stal węglową.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2019, 08:36

Jeśli chodzi o konstrukcje stalowe to zdecydowanie EuroRaf. Firma sprawdzona i rzetelna. Wykonali dl mnie wiele zleceń i nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń. Wszystko zawsze ogarnięte na tip-top

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2019, 13:00

Jeśli będziesz zastanawiał się nad posadzką, ze swojej strony mogę polecić firmę www.planbet.pl. Wykonują profesjonalne posadzki przemysłowe w dobrych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2019, 10:25

W temacie konstrukcji stalowych warto skorzystać z pomocy firmy www.stalkon.waw.pl z Wieliszew k. Legionowa. Firma istnieje od 93 roku i zajmuję się profesjonalnie montażem różnego rodzaju konstrukcji stalowych, instalacją hal produkcyjnych oraz hal magazynowych. Firma oferuję również montaże stalowych pawilonów handlowych, specjalistycznych bram magazynowych oraz różnego typu drzwi do klatek schodowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2019, 10:32

Też się z tym zgadzam, że na takich budowach potrzebne sa punkty sanitarne i tym podobne rzeczy. My korzystaliśmy z usług firmy www.sanipol.pl, która oferuję zabudowy WC, w tym kabiny sanitarne HPL.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa hali Liczba postów: 244 Grupa: Innowacje w... Polecam również namioty od https://partiez.pl/
  • Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
  • poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
  • Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
  • Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 149

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >