Stalowe pomosty - co, gdzie i jak

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

30 marca 2012, 11:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich serdecznie.
Jestem właściciele hali, wnętrze panuje zagospodarować określoną ilość pomostów stalowych. Szukam dostawcy sprawdzonego i rzetelnego. Czy muszę mieć zezwolenia? Będę wdzięczny za każdą merytoryczną pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2012, 14:09

wiesz , co kiedyś widziałem jakiegoś kulturystę reklamującego stal i kraty, może tak poszukaj w necie, kurde nie pamiętam , co to za firma...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2012, 10:44

Drogi „jacko” kartami pomostowymi specjalizuje się Sakostal- http://www.sakostal.pl/, moja firma współpracuje z nimi, nie możemy narzekać ani na jakość produktu ani na firmę sama w sobie. Kiedyś polecałem ja szwagrowi, również jest zadowolonym klientem. Co do ‘owego kulturysty to sadze , ze chodzi o Mariusz Błazińskiego

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2012, 07:43

No masz, a to mistrz świata przecież, ale wtopa, no ale reklama zadziałała, do tej pory pamiętam te dwa obrazy stal i szanownego Mariusza

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2012, 13:26

No ja też mogę polecić Sakostal , miło, fachowo i TANIO! ;) całkiem poważnie, to firma na poziomie , ludzie ogarnięci a zamówienia realizowane bardzo sprawnie. Najlepiej zrobisz jak uderzysz do nich. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2012, 08:41

Polecam zajrzeć na produkty i nowości jakie poleca skład budowlany.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2013, 08:20

Miałem podobny problem jak autor wątku, poczytałem i skoro tak zgodnie radziliście to skorzystałem i „uderzyłem” do nich. Zajęto się mną bardzo profesjonalnie, widać, że Mistrz nie reklamuje byle czego ;] Dogadałem się, złożyłem duże zamówienie w Sakostal i dostałem od nich korzystną ofertę. Chociaż pomosty są użytkowane non-stop, nic złego się z nimi nie dzieje, niezależnie od temperatury itp. Stal pierwszej jakości ewidentnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2013, 08:20

Miałem podobny problem jak autor wątku, poczytałem i skoro tak zgodnie radziliście to skorzystałem i „uderzyłem” do nich. Zajęto się mną bardzo profesjonalnie, widać, że Mistrz nie reklamuje byle czego ;] Dogadałem się, złożyłem duże zamówienie w Sakostal i dostałem od nich korzystną ofertę. Chociaż pomosty są użytkowane non-stop, nic złego się z nimi nie dzieje, niezależnie od temperatury itp. Stal pierwszej jakości ewidentnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 429 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 341 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 524 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 330

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >