offline Melka inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ECORSON praktykant
|
Proponujemy piękne, dekoaracyjne tynki oraz stiuki, które
nie tylko dekorują powierzchnię, ale i zabezpieczają ją
przed różnymi skutkami ubocznymi. |
| |
Reklamy Google | |
offline sarada30 doświadczony
|
|
| |
offline HaDwao.net inżynier
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Oczywiście regularne sprzątanie na pewno pomaga, choć
prawda jest to, że jest z tym odrobinę więcej zachodu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tempers praktykant |
A moim zdaniem pięknie wyglądaja ściany z naturalnie czerwonej cegły, albo takie pomalowane na biało. Naprawdę dają klimat. I od razu nadają wyrazu pomieszczeniom. U mnie podczas remontu okazało się, ze mamy takie czerwone cegły pod tynkiem i razem z ekipą remontowo-budowlaną nie omieszkaliśmy tego wykorzystać. W salonie i w sypialni mamy teraz piękne ściany z czerwonymi cegłami. |
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
offline bartosz66 doświadczony
|
|
| |
offline Jokrasta praktykant
|
Bardzo fajnie wygląda pomieszczenie, gdy odpowiednio
wkomponowana jest ściana z cegły lub z płyt z kamienia
naturalnego - kilka postów wcześniej bardzo fajne zdjęcia
ktoś wrzucił. Ale nie podoba mi się, gdy całe
pomieszczenie jest z cegły. |
| |
offline bartosz66 doświadczony
|
|
|
Stara cegła na ścianie
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...