Stara cegła na ścianie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12  ▸

20 stycznia 2016, 14:57

Zgadzam sie: good 0 bad

kamień naturalny w ogóle prezentuje sie zjawiskowo. A widzieliście płyty z kamienia naturalnego podświetlone, z tym że nie każdy kamień nadaje się na tego typu aranżacje...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2016, 16:17

Proponujemy piękne, dekoaracyjne tynki oraz stiuki, które nie tylko dekorują powierzchnię, ale i zabezpieczają ją przed różnymi skutkami ubocznymi.
Nasza najnowsza masa dekoracyjna - Oxidecor E - imituje efekt rdzy i pięknie komponuje sie zarówno w nowoczesnych, jak i klasycznych wnętrzach. Może być stosowana z powodzeniem zarówno na zewnątrz, jak i we wnętrzach, dając nieograniczone możliwości aranżacyjne projektantom. Za pomocą tej masy oczekiwany efekt możemy uzyskać na wszystkich powierzchniach budowlanych, ścianie, metalu, drewnie, drewnopodobnych, plastiku, etc.http://ecorson.pl/pl/MASA_DO_EFEKTU_RDZY_OXIDECOR_E.html zapraszamy po inspiracje!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 14:46

Za cegłą nigdy nie będę. Pełno kurzu tylko w domu

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2016, 14:38

Nieprawda,wszystko zależy do tego jak dbasz o cegłę,może być ona naprawdę znakomitym dodatkiem,wystarczą tylko odpowiednie preparaty,środki czystości które znajdziecie na HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2016, 20:37

Oczywiście regularne sprzątanie na pewno pomaga, choć prawda jest to, że jest z tym odrobinę więcej zachodu.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2016, 09:32

A moim zdaniem pięknie wyglądaja ściany z naturalnie czerwonej cegły, albo takie pomalowane na biało. Naprawdę dają klimat. I od razu nadają wyrazu pomieszczeniom. U mnie podczas remontu okazało się, ze mamy takie czerwone cegły pod tynkiem i razem z ekipą remontowo-budowlaną nie omieszkaliśmy tego wykorzystać. W salonie i w sypialni mamy teraz piękne ściany z czerwonymi cegłami.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2016, 10:45

Pierwsze słyszę o aby cegła dekoracyjna na ścianie była kiczem,wręcz przeciwnie! To bardzo fajne rozwiązanie,pomysłowe i ciekawe w przeciwieństwie do tandetnej i oklepanej fototapety.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2016, 11:41

Dokładnie. Cegła to klasyka sama w sobie. Kiczem są fototapety i w ogóle tapety, ale cegła absolutnie!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2016, 15:29

Bardzo fajnie wygląda pomieszczenie, gdy odpowiednio wkomponowana jest ściana z cegły lub z płyt z kamienia naturalnego - kilka postów wcześniej bardzo fajne zdjęcia ktoś wrzucił. Ale nie podoba mi się, gdy całe pomieszczenie jest z cegły.

-----
www.perlavita.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 11:10

Również uważam, że z ilością cegieł nie należy przesadzać (zwłaszcza w mieszkaniu). Najlepiej postawić na jedną ścianę z cegiełek (np tam gdzie chcemy mieć telewizor, albo kanapę)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 424

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >