Stara cegła na ścianie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

12 września 2013, 07:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Wygląda świetnie:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2013, 13:34

Ja bardzo chciałabym zrobić sobie taką ścianę z cegłówki w salonie tylko nie wiem co to tak naprawdę jest płytki gipsowe? i gdzie najlepiej i oczywiście najtaniej to kupić. pomożecie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2013, 23:39

bardzo fajna opcja na złamanie wizerunku jakiegoś pomieszcenia ;) z tego co wiem mozna kupic gipsowe ala cegły pomalować tak aby wygladały staro i naklepić na ściane ;) super to wyglada

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2013, 15:18

A może jeszcze zamiast cegieł taka fototapeta z kamieniami?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2013, 18:21

Efekt podoba mi się. Można oczywiście wyłożyć cegły w różnym odcieniu lub je domalować. To nad czym się zastanawiam to czyszczenie rowków. Z biegiem czasu będzie tam osiadać kurz a odkurzacz ma zbyt krótki kabel, żeby dostać się do każdej części.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2014, 12:15

Jeżeli mam być szczery to mi osobiscie efekt bardzo sie podoba,zawsze chciałem mieć taka starą dekoracyjną cegłę na ścianie. W salonie naprawdę fajna sprawa i też nie jest to droga opcja.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2014, 13:56

Ja ostatnio wykonałem ścianę z dekoracyjnych cegieł u siebie w kuchni. Moim zdaniem wygląda naprawdę genialnie.
Jako że zawsze dziele się efektami prac na blogu, zapraszam do odwiedzin i komentarzy - co o tym sądzicie.
http://www.imindesign.pl/cegly-dekoracyjne/

Jest jeszcze w tym poście instrukcja obsługi dla laików, żeby nie mieli takich problemów jak ja :)
http://www.imindesign.pl/stara-cegla-dekoracyjna-jak-polozyc /

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2014, 12:34

Cegła na ścianę to super sprawa, dobry wybór znajdziesz tutaj http://www.florisa.pl/category/terakota

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 18:39

Fajna sprawa,ale nie wiem czy w praktyce lepiej nie sprawdzi się chociażby tynk strukturalny niż taka cegła,nie sądzicie? Czekam na Wasze opinie.

www.Kociol.net

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2014, 11:04

Kilka postów wyżej ktoś zaproponował fototapetę z kamieniami - uważam, że nie może być gorszego rozwiązania, przecież to będzie na pierwszy rzut oka zauważalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 261

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >