Stara cegła na ścianie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

20 marca 2015, 20:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak, cegła to jest to. Co prawda teraz mam, jak większość fazę na białe ściany, ale powoli zaczynają mi się nudzić. U mnie walczy kilka opcji wystroju wnętrz, musiałabym mieć zamek, żeby się dekoratorsko wyszaleć :) Rustykalny wystrój z cegła w tle to jedna z opcji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2015, 10:56

Jeżeli dopasujesz pozostałą część mieszkania pod starą cegłę i taką kolorystykę,to uważam że wtedy ma to sens. Chodzi o to aby cegła nie była czymś oderwanym od reszty i dodatkiem,a raczej tym co wyznacza główny nurt w całym mieszkaniu.

www.Strefa-Domowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2015, 19:01

Znajoma posiada w swoim domu i wygląda to bardzo imponująco.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2015, 08:18

Mam takie samo zdanie na ten temat,czyli również uważam,że stara cegła będzie się bardzo fajnie prezentować o ile dobierzemy równie eleganckie meble oraz dodatki- wtedy całość ma sens,przykłady takiej aranżacji można znaleźć np na forach budowlanych.

www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2015, 11:19

NIE POLECAM ZAKUPU ŻADNYCH PRODUKTÓW W FIRMIE ESZTEKA! ZAMÓWILIŚMY PŁYTKI PONAD MIESIĄC TEMU, DO DZIS ICH NIE DOSTARCZONO. BRAK KONTAKTU Z FIRMĄ! PIĘNIĄDZE ZOSTAŁY WPŁACONE I DO DZIŚ ANI PŁYTEK ANI KASY. ZWYKLI OSZUŚCI !!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2015, 12:01

Jeżeli chodzi o cegłę dekoracyjną to mam podobne zdanie,również uważam ze prezentuje sie bardzo ładnie i to niezależnie od mebli,stylu w jakim chcemy urządzić pokój,podobnie sprawa ma się z kamieniem dekoracyjnym.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2015, 15:20

Również chcę zrobić taką ścianę, ale zauważyłem, że teraz każdy urządza pomieszczenia w ten sposób.

Zapraszam na mój blog o finansach kruk firma windykacyjna

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2015, 22:28

To wybierz beton architekotniczny, jeszcze nie jest aż tak popularny.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 09:25

Zamiast cegły można zastosować również element sztukaterii - panele dekoracyjne 3D. Nietuzinkowa rzeźba wyeksponuje każdą ścianę i wnętrze w każdym stylu :)
Zaletą paneli 3D jest wytrzymałość, lekkość, łatwość w montażu, dowolne rozłożenie ich na ścianie (czy suficie) oraz możliwość malowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2015, 18:40

Bardzo wiele ciekawych rozwiązań znajdziecie równiez na stronie Decomanii, wiec jesli chcecie poszukac inspiracjii np. dla swojego salonu to dokładnie tam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 397

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >