Stara cegła na ścianie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

18 sierpnia 2015, 08:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Może zamiast starej cegły na ścianie zdecydujesz się na motyw z płytkami cegłopodobnymi,co o tym sądzisz? Kilka naprawdę ciekawych wzorów znajdziesz na www.Kamieneo.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2015, 19:24

ma to swój unikalny urok i przy wykorzystaniu nawet czoła takich cegieł grubości 15- 20 mm mozna takie efekt zrobic w mieszkaniu z plyty.jednak zalezy od wnetrza gdzie mamy zamiar umiesic taka cegłe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2015, 10:40

cegła moim zdaniem tworzy bardzo fajny efekt. Postawić przy niej telewizor, jakieś kwiatki egzotyczne i wyglądać będzie super.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2015, 08:08

A co sądzicie o cegłach ręcznie formowanych ? znalazłem ciekawą ofertę na http://mikulska.pl/ , czy są lepsze od zwykłych, czy to raczej nie ma wielkiego znaczenia jeśli chodzi o parametry wytrzymałościowe?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2015, 14:19

Ciekawy pomysł. Warto spróbować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2015, 18:25

Bardzo ładnie i gustownie te elementy sztukaterii wyglądają, choć ciekawi mnie też trwałość i sposób utrzymania czystości na takiej powierzchni.
https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2015, 12:28

Użytkownik buchu napisał: w bydgoskich meblach jest nawet taka aranzacja z
wykorzystaniem starej cegly
Użytkownik buchu napisał: w bydgoskich meblach jest nawet taka aranzacja z
wykorzystaniem starej cegly

Aranżacja ściany niezbyt mi się podoba. Wszystko zamazane tą samą farbą. Osobiście odciełabym cegłę fugą w innym odcieniu szarości np. fugami bauherr albo innymi elastycznymi.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2015, 11:25

Moim daniem panele 3D lub tynk ozdobny czy kamień dekoracyjny,to o niebo lepsza opcja niż sam beton architektoniczny,ale to tylko moja opinia z którą nie każdy musi się zgodzić. Być może w takim nowoczesnym stylu beton ma sens.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2015, 15:56

Też bym chciała zmienić nie wykluczam ze po wszelkie inspiracje własnie siegne na stronę Decomanii. Zwłaszcza ze tutaj jest tak naprawde w czym wybierac.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2015, 23:46

Cegła ok pomysł choć trzeba z nią uważać przy mniejszych pomieszczeniach, żeby tym materiałem nie przytłoczyć aranżowanego pomieszczenia.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 466

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >