Stara cegła na ścianie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

16 listopada 2015, 09:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Star cegła może być też w stylu retro,co jest bardzo modnym i dobrym rozwiązaniem,wystarczy ją jedynie nieco upiększyć i dobrać odpowiednie dodatki.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2015, 10:03

efekt jest, ale zależy co kto lubi :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2015, 17:54

fajnie a może polecicie mi sprawdzoną fugę do cegły bo kupiłem takie gó.... w markecie że żal pieniędzy i czasu

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2015, 19:02

Poniżej aranżacja, która bardzo fajnie spaja oryginalne i modne rozwiązania aranżacyjne na ścianie.

http://www.decoroom.eu/aranzacja-wnetrz-reali zacje

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2015, 13:00

Starą cegłę na ścianę wystarczy odnowić,odświeżyć- używając do tego odpowiednich środków,które znajdziecie na www.HaDwao.net w razie pytań służymy pomocą na forum.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2015, 13:12

Użytkownik Gość: edmund napisał: fajnie a może polecicie mi sprawdzoną fugę do cegły bo
kupiłem takie gó.... w markecie że żal pieniędzy i
czasu
Użytkownik Gość: edmund napisał: fajnie a może polecicie mi sprawdzoną fugę do cegły bo
czasu

a może coś z mapei?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 07:56

Stara cegła jak najbardziej na plus, warto ładnie ją ośwetlić ciepłym światłem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 09:05

myślę, że to mógłby być ciekawy pomysł. Takie staromodne akcenty na tle nowoczesnego designu daje moim zdaniem świetne połączenie stylów.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2015, 16:44

Można zastosować taką fototapetę w cegły tutaj mają http://art-newmedia.com/blog/tapeta-biala-cegla/ szybsze i w/g mnie praktyczniejsze rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2015, 19:41

Użytkownik Gość: human napisał: Użytkownik Gość: edmund napisał:
fajnie a może polecicie mi
sprawdzoną fugę do cegły bo

czasu
Użytkownik Gość: edmund napisał:
fajnie a może polecicie mi
sprawdzoną fugę do cegły bo

czasu

a może coś z mapei?

dzięki human ale kupiłem bauherra i jest OK

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 351

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >