offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jark84 praktykant |
Oj to prawda, jak juz kupowac stół to najlepiej rozkładany. Ja juz mam dość swojego, przy którym niestety rodzinne zjazdy są istnym koszmarem dla mnie. Mam już na oku fajny, drewniany w Meble Hot i to za przyzwoite nawet pieniądze. Musze sie jeszcze dopytać jak to jest z tapicerowaniem u nich krzeseł, bo może na swoich bym tylko wymieniła na nową. |
| |
offline Seart praktykant
|
|
| |
offline kat.kowalska praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Endy76 kierownik
|
Jeżeli masz taki wybór to pewnie, że rozkładany. Przyda się o wiele częściej (jakieś przyjęcia, urodziny, święta). Zresztą... po więcej inspiracji możesz wejść sobie tu i przeczytać o zastosowaniu takiego stołu. |
| |
offline Vocco.pl inżynier
|
Też jestem zdania, że rozkładany stół to praktyczne
rozwiązanie i będziecie mogli wykorzystać je w każdym
momencie, np: podczas wizyty gości czy rodziny. Nie musi
być prostokątny,równie dobrze może być okrągły. To
zależy od budżetu jaki posiadasz na jego zakup. |
| |
offline Ragnar doświadczony
|
|
| |
Gość: szaka praktykant |
W takim razie w rachubę wchodzi rozkładany. Może zerknij do Meble Hot, mają dość fajną ofertę. Sami u nich jakiś czas temu taki kupowaliśmy i też jak mi jest potrzebny to sie go wtedy składa i gotowe. Klikanaście razy go już tak składaliśmy i rozkładaliśmy i jak na razie wszystko działa bez zarzutu. |
| |
offline zdolny inżynier
|
To zależy od indywidualnych potrzeb :) Ja mam na przykład nierozkładany ale takie po prostu lubię :) Generalnie bardzo lubię stoły od Paul Bunyan, robione na indywidualne zamówienie przez polskich rzemieślników. Takie wiecie w amerykańskim stylu, stoły dla wielu pokoleń. Spotkaliście się już może z nimi ? |
|
Stół - nierozkładany czy rozkładany?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Możesz użyć „soundboard” jako dzwonka swojego telefonu
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...