Gość: cynthiabn69 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Proponuję stoliki i fotele, których nogi wykonane są z
jasno-brązowego drewna. Meble wypoczynkowe powinny być
obite tkaniną w beżowych odcieniach. |
| |
Reklamy Google | |
offline 9basinka doświadczony
|
Mi się marzy taki bardzo duży okrągły stół z dość grubego drewna na metalowych nóżkach albo jakimś stelażu w środku. Niestety jeszcze nic tego nie znalazłam, a jak nawet trafiam na coś podobnego do wytworu mojej wyobraźni to niestety cena jest zdecydowanie nie dla mnie. Chociaż mam wrażenie, że takie meble w ogóle od jakiegoś czasu są w cenie, a nawet idą w górę |
| |
Gość: My Homework Now praktykant |
|
| |
Gość: FleeveWal praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline weronika.rekowska inżynier
|
|
| |
offline Dorka.Kaczmarska85 majster
|
Powiem wam, że bardzo dobre meble wypoczynkowe znajdziemy w tej firmie www.meblere.pl. Z pomocą tej firmy umeblowałam swój cały dom w bardzo rozsądnej cenie. |
|
Stół w stylu skandynawskim
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 462 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Szukam architektów - Kraków Liczba postów: 69 Grupa: Ekspert ara... Zastanawiam się nad taką pomocą już od dłuższego czasu.
- Projektant wnętrz Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert ara... taka firma co projektuje na pewno musi być dobra! _________________________________ __________ sztuczne kompozycje na cmentarz
- jaka firma do przeprowadzki do Łodzi Liczba postów: 36 Grupa: Ekspert ara... Czy taka firma przewiezie również takie rzeczy jak pianino?
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 53 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz