Stolarka okienna i drzwi - Warszawa

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

4 maja 2021, 08:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć!
Jaką firmę możecie mi polecić, jeżeli chodzi o wybór dobrej stolarki okiennej oraz drzwi. Macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi również co do firmy która zajmie się montażem? Pozdrawiam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2021, 13:14

Odnośnie wyboru dobrej jakości stolarki okiennej oraz drzwi to tutaj uważam, że warto zwrócić uwagę na firmę Anex Okna jeżeli chodzi o Warszawę. Przede wszystkim profesjonalizm obsługi, duże doświadczenie i jednocześnie odpowiednio zestawioną ofertę topowych producentów. Myślę, że na nich akurat się nie zawiedziecie!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2021, 09:16

Tutaj myślę, że jak najbardziej warto zwrócić uwagę własnie na Anex Okna. Z resztą sami korzystaliśmy z ich pomocy jakoś rok temu jak wykończaliśmy dom naszego syna. Potrzebował pomocy przy wyborze, ale i montażu żeby też zmieścić się w rozsądnej kwocie. U nich wszystko się zgadzało, obsługa mega pomocna i zawsze poprawny kontakt.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2021, 12:22

Dzięki wielkie za wskazówki, ja na pewno wezmę pod uwagę i mam nadzieję że temat nam się trochę rozwinie. No zobaczymy w takim razie co z tego wyjdzie i czy uda się zmieścić w budżecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2021, 13:48

Polecam kontakt z firmą MarkBud z podwarszawskich Łomianek https://markbud.pl/ . Produkują solidnej jakości okna i drzwi z PVC w znanych systemach Schuco. Są bardzo rzetelni, mają doświadczenie i chętnie się nim dzielą, więc warto im zaufać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2021, 11:31

Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić i również uważam, że jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości stolarki okiennej ale również wykonania montazu, czy serwisów to również uważam, że warto tutaj wymienić Anex Okna http://anexokna.pl/ fachowe podejście do klienta na każdym etapie i co również ważne wyłącznie propozycje stolarki o najlepszych parametrach technicznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2021, 12:54

Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne, odezwij się do Parkietlux. Dotrzymują terminów, nie robią fuszerki, a drzwi i montaż wykonane na tip top.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2021, 22:32

Jeśli chodzi o okna to ja mogę pomóc w kwestii doboru odpowiedniego zacienienia. Ja mam u siebie plisy okienne nafi . Praktyczne i niedrogie, a wyglądają szałowo

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2021, 09:17

Jeśli chodzi o okna to może rzucisz okiem na okna hst: https://medrus.pl/produkt/okna-hs-hst/ ? Słyszałam o nich wiele pozytywnych opinii. Firma Medrus ma w sprzedaży także drzwi - koniecznie zapoznajcie się z nimi bliżej.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2021, 09:09

No i tutaj muszę się zgodzić, jeżeli chodzi o wybór specjalistów którzy pomogą w wyborze odpowiedniej stolarki okiennej, przeprowadzą transakcję na czas i jednocześnie wykonają montaż to w Warszawie, czy Raszynie warto stawiać na Anex Okna. Kawał dobrej roboty!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 198

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >