Witam!
Chciałbym zapytać Was na co warto się zdecydować jeżeli
chodzi o wybór dobrej stolarki okiennej do swojego domu i
przede wszystkim czym się kierowaliście u siebie. Dobrze,
jakbyście również podrzucili dobry salon z oknami w
Poznaniu który warto odwiedzić i liczę na Waszą pomoc :)
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Jeżeli wysokiej jakości stolarki okiennej do swojego domu to na pewno warto w mojej opinii zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Domega oczywiście jeżeli szukacie specjalistów w zakresie stolarki okiennej, drzwi, czy bram garażowy. Jednocześnie zapewniają pełne wsparcie montażowe oraz serwisowe, aby jednak wszystko było dopięte na ostatni guzik i aby nie pojawiały się żadne nieszczelności. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: PatrickOrice praktykant |
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Śmiało mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika jeżeli chodzi o firmę Domega. Przede wszystkim jasne warunki, profesjonalizm obsługi i jednocześnie dobry zakres cenowy. W naszym przypadku cała realizacja przebiegła pomyślnie, zmieściliśmy się w budżecie, no i też rozsądny czas wykonanych prac. Pozdrawiam i koniecznie dajcie znać jak już u Was będzie po wszystkim! |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: emil80 praktykant |
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
No ja również zdecydowałem się postawić na firmę Domega z Poznania w przypadku których można liczyć zarówno na duże doświadczenie, świetną organizację i jednocześnie rozsądny zakres cenowy zarówno przy zakupie stolarki, ale i wykonania montażu. Zobaczymy w takim razie co z tego wyjdzie również u nas :) |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Ja także mam pozytywne spostrzeżenia jeżeli chodzi o firmę Domega w której będziecie mogli liczyć na świetne wsparcie obsługi, dobry zakres cenowy i jednocześnie obsługa która naprawdę dzieli się własnymi spostrzeżeniami oraz doświadczeniem. Do tego sprawdzone ekipy montażowe, które robią kawał świetnej pracy i oczywiście na koniec zostawiają po sobie pełen porządek. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Również uważam, że to dobry kierunek jeśli chodzi o wybór wyjątkowych propozycji w zakresie stolarki okiennej, drzwi zewnętrznych, wewnętrznych, czy również bram to jak najbardziej firma Domega tutaj się wyróżnia, tym bardziej że jednak cechuje ich wieloletnie doświadczenie i dobre opinie w branży. |
| |
Gość: zarobski7159 praktykant |
Do samego montażu okien bardzo polecam kupiłem ostatnio fajne śruby ramowe w firmie WENO https://weno.net.pl/ nazywają się WRS i WRW różnica jest w główce śruby jedne mają przewężoną główkę. Świetnie mi się z nimi montowało okna. |
|