offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Szukając przede wszystkim wysokiej klasy stolarki okiennej oraz drzwi do swojego domu to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam w Poznaniu, zebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Domega w której znajdziecie więcej propozycji, jeżeli chodzi o stylową, ciepłą i dobrze wykonaną stolarkę. Można liczyć na terminowość realizacji oraz wykonanego montażu. Mam nadzieję, że poszukiwania będą w pełni udane i zmieścicie się w rozsądnym budżecie. |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
Tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam również firmę Domega, która zdecydowanie zapewnia najwyższą jakość przeprowadzonych realizacji od zakupu po wykonanie montażu. W mojej opinii zdecydowanie jeden z najlepszych kierunków na jakie mogliśmy się zdecydować i oczywiście wygrały okna PCV producenta OknoPlast, tym bardziej że można złapać niezłe okazje cenowe. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Gość: rótynowy praktykant |
Okna z oferty https://rotombud.pl/oferta/ okazały się tym, czego szukaliśmy. Szczelne, w wysokiej jakości, na dobre zawitały w naszych wnętrzach. Ich ofertę polecił mi znajomy, który co do tego zupełnię się nie mylił. |
| |
Reklamy Google | |
offline Daniel.Martyniuk85 inżynier
|
Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z ofertą tej firmy SCHWARZ https://www.schwarz-firma.eu/kontakt , która oferuję sprzedaż okien wykonanych z aluminium oraz PCV w bardzo przystępnych cenach. Warto zaznaczyć, że firma oferuję rolety, parapety wewnętrzne, bramy garażowe i wiele innych rozwiązań |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Też uważam, że firma Domega to odpowiedni kierunek poszukiwań produktów i dobrych specjalistów. Na stanie mają szeroki wybór producentów oraz modeli. Natomiast obsługa na pewno pomoże Wam w podjęciu jak najlepszej decyzji zakupowej i zajmą się montażem. U nas od początku do końca przebiegło to naprawdę bez najmniejszych zastrzeżeń i co również ważne w budżecie jaki sobie wyznaczyliśmy. |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
A co sądzicie o drzwiach aluminiowych? Czytałam, że
sprawują się bardzo dobrze, zarówno jako drzwi
zewnętrzne, jak i jako drzwi wewnętrzne. Podobno są
bardzo dobrej jakości i są bardzo trwałe. No a co Wy o
tym sądzicie? Pozdrawiam! :D |
| |
Gość: HenryJappy praktykant |
|
|
Stolarka okienna i drzwi - Poznań
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 521 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...