offline ![]() MarekLanecki praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Ekspert ELPLAST PLUS doświadczony
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jamajka fachowiec
![]() |
Niestety ja się jeszcze aż tak za bardzo na tych kwestiach nie znam więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Za to jakiś czas temu natrafiłem na bardzo fajny wpis https://www.dostudni.pl/silnik-do-pompy-glebi nowej-jak-dziala-i-czemu-jest-niezbedny,b178.html gdzie dokładnie opisano to jak działa silnik w pompie głębinowej. |
| |
offline ![]() tamara02 doświadczony
![]() |
|
|
Studnia Wodomierzowa DN1000
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Firma wykonująca system smart home Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Planuję zainstalować smart home w domu w Krakowie i szukam ekipy, która pomoże mi to zrobić profesjonalnie. Ktoś coś poleca?
- Praca na budowie, a problem z nietrzymaniem moczu Liczba postów: 17 Grupa: Firmy budow... Chodzi o męża pracującego na budowie...
- Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 354 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się nad tym, czy w trakcie budowy domu będą potrzebne usługi kominiarza? Znajoma poleciła mi takie rozwiązanie jak Kominiarz Jakub Małmyga usługi ko...
- Księgowa Liczba postów: 68 Grupa: Firmy budow... Czy polecicie jakieś biuro rachunkowe w Warszawie?
- Promocja firmy Liczba postów: 104 Grupa: Firmy budow... Dynamiczny rozwój technologii, w szczególności cyfrowej, oraz coraz łatwiejszy i powszechniejszy dostęp do niej, przyczynia się do przenoszenia wielu działań do...