Stylizowane rustykalne wnętrza.

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

22 kwietnia 2014, 15:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam.
Miał ktoś styczność z meblami strukturyzowanymi? http://www.zrobionezdrewna.pl/meble-struktury zowane
Czy to w ogóle pasuje do jakichkolwiek wnętrz? Zależy mi na uzyskaniu staro wyglądającego pomieszczenia a nie spotkałem się jeszcze z takimi meblami.
Dziękuję za odpowiedź.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2014, 10:26

Posiadam strukturyzowaną szafę i powiem Ci, że wygląda po prostu rewelacyjnie. Strukturyzacja fajnie podkreśla strukturę słojów i sęki. Jeżeli chcesz uzyskać efekt starych mebli to warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2014, 23:51

Mnie się bardzo podoba taki styl, chociaż do mojego salonu czy sypialni raczej by nie pasowały tego typu meble. Na pewno jednak wspaniale wyglądałyby w moim domku letniskowych. Takie rustykalne wnętrza ogólnie bardzo dobrze sprawdzają się w tego typu nieruchomościach. Szkoda, że takie meble na ogół są dość drogie.

______
regeneracja wałów napędowych

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2014, 14:20

Mnie natomiast nie za bardzo podobają się takie meble... co innego, jeśli byłyby to antyki utrzymane w rustykalnym stylu, takie jestem w stanie zaakceptować. Natomiast meble stylizowane na rustykalne jakoś tak mnie nie przekonują, widać, że są stylizowane, a przez to robione na siłę. No i kompletnie nie pasowałyby do nowoczesnych aranżacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2014, 14:25

ja wolalbym zdecydowanie meble stylizowane na klasyczne, ale zabytkow bym nie chcial. generalnie wole nowoczesny styl ale ladne klasyczne wnetrza tez mi sie podobaja. w bydgoskich meblach sa takie stylizowane na klasyczne ladne mebelki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2014, 17:37

Rustykalne wnętrza są przeurocze, ale nie zawsze się sprawdzą. Na pewno bardzo dobrze będą wyglądać w domku wakacyjnym:) W nowoczesnym mieszkaniu raczej nie za bardzo.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2018, 10:07

Takie wnętrza moga byc rustykalne i funkcjonalane wszystko zalezy od projektu i użytych środków

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 490

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >