![]() Gość: rgege praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: tgegrr praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Michigenn praktykant |
|
| |
offline ![]() AlluxLed.pl inżynier
![]() |
Skoro już mówimy o suficie podwieszanym, który moim
zdaniem prezentuje się bardzo ładnie i nowocześnie, to
nie sposób zapomnieć również o oświetleniu do niego i
umieścić ledy lub halogeny, co zapewni nam znakomity efekt
oraz klimat w salonie. |
| |
![]() Gość: KornelMM praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ikolajrey praktykant |
|
| |
![]() Gość: zigi876 praktykant |
Sufity w wariancie napinanym bardzo fachowo robi Wkwadrat w Warszawie. Telefon do biura jest na wkwadrat.com.pl. Już przy wielu inwestycjach korzystałem z ich usług i jeszcze się nie zawiodłem. Prowadzę biuro architekta a że takie rozwiązania sufitowe są teraz bardzo popularne to sporo klientów właśnie takie projekty zamawia. Mają terminowe i rzetelne podejście, jeśli są jakieś uwagi co do mojego projektu czy wątpliwości to mnie o tym informują i wszystko jest wyjaśniane. |
|
Sufit podwieszany - szybki montaż, ciekawe aranżacje
«
Powrót do artykułu: Sufit podwieszany - szybki montaż,... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak otworzyć zepsuty zamek w drzwiach? Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza
- Meble nowoczesne — poznaj obecne trendy! Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza
- Skóra czy tkanina – który rodzaj obicia narożnik... Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza Długo walczyłam z trądzikiem i przebarwieniami, testowałam wszystko: kosmetyki, zabiegi, diety itd. Efekty były różne, ale dopiero po konsultacji w Soft Skin -....
- Dobrze dobrana szafka pod telewizor Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza Na tej stronie https://www.kler.eu/pl/c/typ-produktu_sz afka-rtv można znaleźć eleganckie szafki RTV, które pasują zarówno do klasycznych, jak i nowoczesnych wnę...
- Jak zaaranżować kuchnię w wiejsko sielskim klimaci... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Ten klimat ma w sobie coś naprawdę przytulnego i ciepłego. Zgadzam się, że naturalne materiały, takie jak drewno i kamień, są kluczowe dla stworzenia tego rodza...