Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline AlluxLed.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kasia5 doświadczony
|
Ostatnio rozglądam się za odpowiednią lampą do kuchni i już wiem, że nie odpowiadają mi żadne ledowe. Chcę w kuchni mieć górne światło, żeby oświetlało mi całą kuchnie. Żadne kinkiety, czy oświetlenie przypodłogowe w kuchni. Za to lampy wiszące mają w większości powyżej 0,5 m długości a ja mam niską kuchnię. Te co są krótkie , to mówiąc krótko paskudztwa. Ma ktoś jakiś pomysł? Może ktoś widział ładną lampę wiszącą, która nie jest zbyt długa? |
| |
Reklamy Google | |
offline MagiaSwiatel_pl praktykant
|
|
| |
offline Keemack inżynier
|
Te zdjęcie kuchni jest piękne :) Ja urządziłam sobie kuchnię ze stronki https://abanet.pl też wydaje mi się, że jest bardzo oryginalna, a najważniejsze, że mi się podoba, no i mojej rodzince :) |
| |
offline AlluxLed.pl inżynier
|
Racja, w ostatecznym rozrachunku najważniejsze jest to aby
kuchnia Wam się podobała bo przecież to właśnie Wy
będziecie w niej przebywać na co dzień, prawda? Poza
samym oświetleniem warto również postawić na ciekawą i
niebanalną kolorystykę ścian. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: marck praktykant |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline Ecoflash.pl praktykant
|
Tutaj przyznaję racje, oświetlenie ledami w kuchni pod szafkami czy też na blacie- znakomicie zdaje egzamin i sprawi iż całość będzie prezentować się bardzo klimatycznie, więc moim zdaniem warto. Wszelkie akcesoria związane z tego typu oświetleniem znajdziecie na www.Ecoflash.pl |
| |
Gość: orelkka praktykant |
|
| |
offline Endy76 kierownik
|
A co powiecie o wiszących lampach sufitowych? Mi wydają się one być całkiem spoko rozwiązaniem (takie, jak tutaj) no i wyglądają fajnie. Pod szafkami oczywiście ledy i mamy fajną aranżację :) |
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸