offline swierzak praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline william60 praktykant
|
Oba rozwiązania maja plusy i minusy. W obu wykorzystalbym
internet. |
| |
Reklamy Google | |
|
Jak możesz to bardzo bym prosił o informacje o tych
dostawcach |
| |
offline kate praktykant
|
Jeśli chciałbyś wybrać firmę to najlepiej skorzystać z katalogu i porównać różne opcje. Ja korzystałam z budujesz-kupujesz |
Ten post był edytowany przez kate dnia: 3 czerwca 2011, 12:28 | |
| |
|
W sumie fajnie - nie wiedziałem że są takie bazy. Słyszałem tylko o Panoramie Firm, ale nie specjalne pozytywne opinie, więc nie starałem się ich znaleźć. Dzięki za info, a wracając do tematu - czy są na forum użytkownicy, którzy budowali się systemem gospodarczym albo z firmą? |
| |
Reklamy Google | |
offline blackhorse doświadczony
|
Dokładnie... każdy system ma swoje wady i zalety, ale ja bym chyba wolał przekazać prace firmie, jest wiele rzetelnych firm, które mają mnóstwo znakomitych referencji. W dzisiejszych czasach boimy się zaufać podwykonawcom, a przecież trzeba uwierzyć w ludzi :) nie każdy oszukuje i wykorzystuje materialnie :) Warto się nad tym zastanowić :) pozdrawiam wszystkich serdecznie |
| |
offline Salvador praktykant
|
Ja budowałem z firmą, bo nie miałem zaczynając tę przygodę na tyle bogatej wiedzy, żeby pozwolić sobie na system gospodarczy. Ja wyznaję zasadę, że każdy powinien robic to na czym się zna. Współpracowałem z Dolnośląską Grupą Budowlaną i jestem bardzo zadowolony z ich usług, polecam. |
| |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
| |
offline Vermmer doświadczony
|
ja podpisywałem umowę, później miałem gwarancję, że wykorzystywane materiały budowlane są najwyższej jakości |
|
System gospodarczy
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Temu 50% Discount Code $100 off ➠ [ACW472253] for... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... New users at Temu receive a $100 discount on orders over $100.* Use the code [ACW472253] during checkout to get *Temu Coupon $100 off for existing customers. Yo...
- "Pakistan" Temu Discount code [acw472253] Rs.15,00... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... New users at Temu receive a RS.15,000 discount on orders over RS.15,000 Use the code [ACW472253] during checkout to get Temu Coupon RS.15,000 off For New Users....
- Temu coupon code $100 off [acy240173] Extra 30% of... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... New users at Temu receive a $100 discount on orders over $100 Use the code [ACY240173 ] during checkout to get Temu Coupon $100 off For New Users. You can save....
- Australia Temu coupon code [acy240173] A$100 off f... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... New users at Temu receive a A$100 discount on orders over A$100 Use the code [ACY240173 ] during checkout to get Temu Coupon A$100 off For New Users. You can sa...
- "Canada" Temu 30% Discount code [acw472253] C$100... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... New users at Temu receive a C$100 discount on orders over C$100 Use the code [ACW472253] during checkout to get Temu Coupon C$100 off For New Users. You can sav...