offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
To będzie jeden z lepszych wybór, jeżeli chcesz na prawdę dobrze zadbać o swój balkon. Nigdy nie miałem doczynienia z bardziej elastyczną izolacją. Byłem miesiąc temu sprawdzić jak wygląda taras po zastosowaniu izolacji WaterBlock i zimie. Nawet nie ma najmniejszego znaku, aby coś tam się złego działo. Sprawdza się tam, gdzie już inne środki na prawdę nie dawały efektów. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
W naszej firmie od niedawna stosujemy również system izolacji WaterBlock. 2 miesiące temu wykonywaliśmy izolację tarasów w 4 domach na jednym osiedlu. Wszyscy własnie słyszeli o tej hydroizolacji od znajomego, który sobie chwalił bardzo. Całkowicie zamyka problem z przenikaniem wilgoci, według mnie zasługuje na naprawdę wysoką notę. |
| |
![]() Gość: niko85 praktykant |
A co wybieracie na podłogę ? ja wybrałem eko deskę z firmy www.eko-deska.pl i już niemoge się doczekać kiedy będ montował to. Wczesniej miałem płytki ale mi się znudziły. |
| |
offline ![]() Eldon32 fachowiec
![]() |
Do materiałów dla pokrycia tarasu są inne tematy natomiast w przypadku hydroizolacji nie znam bardziej sprawdzonego systemu niż WaterBlock. Idealnie się rozprowadza i jest bardzo elastyczny, a radzi sobie nawet w przypadkach gdzie wcześniej wszystko czego próbowaliśmy nie dawało sobie rady. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
Są jak najbardziej ok. Kilka razy stosowaliśmy Waterblock na życzenie klienta. Zawsze nawet, jeże,i nie ma skargi to staram się sprawdzić po pewnym czasie jak to u klienta wygląda. Tutaj za każdym razem było bardzo dobrze. Nie było widać wilgoci , więc mogę go uznać za bardzo udany produkt |
| |
![]() Gość: Mariuszpas praktykant |
|
| |
offline ![]() gosia2307 doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Maros44 praktykant |
|
| |
![]() Gość: tomtom praktykant |
|
|
System izolacyjny WaterBlock
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Przeprowadzka Liczba postów: 117 Grupa: Porady i op... Szukając wsparcia w zakresie realizacji przeprowadzek warto zapoznać się z ofertą firmy ADS Przeprowadzki https://ads-przeprowadzki.pl/ firma oferuje również pa...
- Rozwiązania dla call center Liczba postów: 12 Grupa: Porady i op... Prowadzę razem ze znajomym średniej wielkości firmę marketingową, zajmującą się tefefoniczną sprzedażą różnych produktów/usług, w zależności od zapotrzebowania....
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 22 Grupa: Porady i op... PracaInfo dla swojego klienta z branży środków czystości poszukuje osoby na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy Zadania: Sprzedaż produktów: artykuły wyposa...
- Jaki odkurzacz przemysłowy? Liczba postów: 106 Grupa: Porady i op... Mamy dedykowany dział poświęcony temu zagadnieniu na https://supercd.pl/
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 24 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...