System klimatyzacji Multi V IV

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

9 maja 2014, 12:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Chcę w tym roku zamontować system klimatyzacji w swoim domu, dlatego szukam czegoś odpowiedniego. Czy słyszeliście o systemie klimatyzacji multi V IV LG?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2014, 10:31

Użytkownik olcia7 napisał: Chcę w tym roku zamontować system klimatyzacji w swoim
domu, dlatego szukam czegoś odpowiedniego. Czy
słyszeliście o systemie klimatyzacji multi V IV LG?

Posiadam ten system w swoim domu i muszę przyznać, że sprawuje się bardzo dobrze. Zdecydowałem się na właśnie ten system, ponieważ charakteryzuje się on wysokim poziomem wydajności oraz energooszczędności. W porównaniu do systemu Multi V III pobiera o 41% mniej energii (na przestrzeni całego roku). W poprzednim mieszkaniu posiadałem klimatyzację innej firmy, jednak kilka razy zdarzały się małe awarie, natomiast w przypadku klimatyzatorów LG nie wystąpiły jak dotąd żadne awarie. Jeżeli masz jakieś wątpliwości lub chcesz o coś zapytać to możesz skorzystać z forum poświęconemu klimatyzacji LG Electronics - https://www.strefaklimatyzacji.pl/baza-wiedzy /forum/. Ja uzyskałem tam pomocne informacje na temat doboru odpowiedniej klimatyzacji do swojego domu.

Ten post był edytowany przez Mariusz82 dnia: 12 maja 2014, 11:13
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2014, 19:00

Mam LG w swoim domu i jest ok.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2014, 01:27

To nie chodzi o producenta, tylko o dobrany system. Tzn raczej muszą byc z górnej półki, ale to są porównywalne urządzenia. Lepiej się kontaktować z firmą montującą klimę niż samemu wybierać. Tam trzeba obliczyć powierzchnię grzania itp. Ze swojej strony mogę polecić http://www.puchlodz.pl. Możesz popytać też u znajomych czy na serwisach, gdzie ludzie dają opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2015, 10:00

Przyznaje innym racje, to ma być przede wszystkim dobrze zamontowane, nie radze bawic się w to samemu, kiedys tak już skiepściłem sprawe. Klimatyzatory w dobrej cenie maja tutaj www.a-tec.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2015, 22:03

Montaz to podstawa, ale Klima musi być dobrana do budynku w którym jest montowana, sprawdzajcie tutaj www.pefra.com.pl bo naprawde jest spory wybor, wiec na pewno kazyd wybierze cos dla siebie

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 516

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >