offline olcia7 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Mariusz82 praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez Mariusz82 dnia: 12 maja 2014, 11:13 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Konrad343 praktykant |
|
| |
Gość: dron praktykant |
To nie chodzi o producenta, tylko o dobrany system. Tzn raczej muszą byc z górnej półki, ale to są porównywalne urządzenia. Lepiej się kontaktować z firmą montującą klimę niż samemu wybierać. Tam trzeba obliczyć powierzchnię grzania itp. Ze swojej strony mogę polecić http://www.puchlodz.pl. Możesz popytać też u znajomych czy na serwisach, gdzie ludzie dają opinie. |
| |
Gość: sadasd praktykant |
Przyznaje innym racje, to ma być przede wszystkim dobrze zamontowane, nie radze bawic się w to samemu, kiedys tak już skiepściłem sprawe. Klimatyzatory w dobrej cenie maja tutaj www.a-tec.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: fdgdf praktykant |
Montaz to podstawa, ale Klima musi być dobrana do budynku w którym jest montowana, sprawdzajcie tutaj www.pefra.com.pl bo naprawde jest spory wybor, wiec na pewno kazyd wybierze cos dla siebie |
|
System klimatyzacji Multi V IV
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)