offline ![]() stropek inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Piotr praktykant |
uważam że system ścianek działowych bez szprosowych jest dobrym rozwiązaniem konstrukcyjnym polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz gipsów betonów łopat szpadli cementów gwoździ śrub śrubek wiertarek pojemników koszy artykułów szlifierskich ściernych metalowych odzieży roboczej artykułów BHP środków HG i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
Reklamy Google |
System przeciwpożarowych ścianek działowych bezszprosowych.
«
Powrót do artykułu: System przeciwpożarowych ścianek działowych bezszprosowych. | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Czy domy modułowe to przyszłość budownictwa? Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Co na elewację domu - może drewno? Liczba postów: 73 Grupa: Budowa i re... to interesujące
- Czym kierować się wybierając drzwi zewnętrzne Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Ja drzwi w domu wymieniałem kilka lat temu ale faktycznie coraz częściej myślę o tym, aby znów je wymienić.. trochę są zjechane i niestety nie są w 100% nieprze...
- Bezpieczna praca na wysokości Liczba postów: 46 Grupa: Budowa i re...
- BHP w pracach domowych Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... BHP obrosło w wiele mitów https://pl.vits.co/blog/6-mitow-o-techno logii-w-bhp, w domu też trzeba uważać na odpowiednie zasady BHP.