Pisałam już wcześniej. Odpowiednio dopasowany system ERP to ogromna różnica, która naprawdę wiele daje. Żeby jednak każdy element dopasować, jak należy, trzeba zadbać o kluczowe kwestie. Widzimy, jak wiele dał nam Berberis, na jakie kwestie miał wpływ, ile usprawnił. Dopilnujcie wszystkiego co istotne, to na pewno widoczna zmiana na plus będzie zauważalna.
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Na ten temat było już w zasadzie wszystko napisane. Masz Berberis, który robi różnicę i naprawdę sporo daje - tylko musicie rozsądnie dopasować każdy element. A co wam będzie optymalnie pasować? To już sami musicie jakoś dobrać. Wiadomo, że bez odpowiedniego planu niczego wielkiego nie zdziałacie. Przeanalizujcie, jakie funkcje są dla was niezbędne, a jakie stanowią dla was zbytek. |
| |
Reklamy Google | |
offline schwarzowa kierownik
|
Moim zdaniem system DMS to bardzo dobre rozwiązanie dla firmy, które pozwoli między innymi zachować porządek w dokumentach. A to przecież bardzo ważne, prawda? Na stronie http://www.primesoft.pl/pl/zarzadzanie-dokume ntami/system-DMS możecie poczytać sobie o takim systemie oferowanym przez firmę Primesoft, polecam :) |
| |
offline gabon fachowiec
|
Berberis - zdecydowanie polecam, kawał solidnego rozwiązania, niezawodnego. Działanie na nim to czysta przyjemność. Przede wszystkim chodzi o realny wpływ na optymalizację, o duże zmiany na plus. Można powiedzieć, że wdrożenie systemu dało nam totalną odmianę stanu rzeczy, ale też o to właśnie nam chodziło. |
| |
offline gabon fachowiec
|
W tych czasach nie da się działać bez wsparcia oprogramowania i trudno mi sobie wyobrazić działanie bez Berberis. Moje doświadczenia z nimi są mega pozytywne - wiadomo, że wszystko wymagało czasu, ale też wszystko udało się zrealizować. A jak to będzie wyglądało dalej? Kierunek podobny - trudno się spodziewać, żeby było inaczej. |
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline dante doświadczony
|
Systemy ERP służą do kontroli zasobów przedsiębiorstwa w takich dziedzinach jak: zarządzanie produkcją, produkcja seryjna, logistyka, księgowość, kadry czy magazyn. |
| |
offline Kuleczka991 kierownik
|
Świetne pomysły - myślę,że wiele z nich to skuteczne rozwiązania w takiej produkcji przemysłowej. Moim zdaniem trzeba jeszcze zadbać o odpowiednią jakość takich maszyn. Taka sprężarka śrubowa o mocy do 7,5 kw https://www.sprezarki-techem.com.pl/pl/moc-2, 2-7,5-kw,154.htm przyda się w wielu branżach przemysłowych, ponieważ jest to niezawodna maszyna -firma Techem posiada modele ze stałą i zmienną prędkością obrotową więc w razie wątpliwości warto się z nimi skontaktować |
Ten post był edytowany przez Kuleczka991 dnia: 8 czerwca 2020, 11:30 | |
| |
offline gabon fachowiec
|
Potwierdzam działanie Berberis, bo faktycznie widzimy tego wszystkiego efekty. Nie twierdzę, że było łatwo to wszystko osiągnąć, bo jednak nawet znalezienie odpowiedniej aplikacji wymaga czasu, ale docelowo wszystko ogarnęliśmy i mamy dokładnie to, co było nam potrzebne. |
| |
Gość: tara5 praktykant |
polecam system rezerwacyjny od http://www.bookgame.pl |
|